Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Хід ремонту автодоріг Дніпропетровщини перевірив Міністр інфраструктури України

|«« «« »» »»|

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян проінспектував хід ремонту на дорогах Дніпропетровщини. Під час робочої поїздки до області очільник профільного міністерства оглянув і траси національного значення, і комунальні шляхи, які зараз відновлюють у регіоні державним та обласним коштом.

Володимир Омелян відвідав автодорогу Знам’янка-Луганськ-Ізварине, яка пролягає через Кіровоградську, Дніпропетровську, Донецьку та Луганську області.

На Дніпропетровщині ремонтують державним коштом понад 30 км траси поблизу села Миколаївка Петропавлівського району.

Підрядники вже профрезерували 14 км шляху - 10 з них вирівняли, на 4,5 км уклали верхній шар асфальтобетону.

Потім будуть укріплення узбіч та нанесення розмітки. Ремонтні роботи на ділянці шосе Павлоград-Донецьк тривають з квітня. Дорожники обіцяють завершити їх цьогоріч.

Міністр оглянув перебіг ремонтних робіт на головній дорозі міста Тернівка - вулиці Харківській. Основну частину шляху вже капітально відремонтували на заключному відрізку укладають асфальт встановлюють бордюри. Працює дорожня техніка.

Мешканці Тернівки давно не бачили таких якісних доріг.

Завершити ремонтні роботи на вул. Харківській планують найближчим часом.

Наступна зупинка Міністра – вулиця Успенська в Павлограді.

Дорога, якою можна дістатися Донецької та Харківської області, отримала нове якісне покриття вперше за кілька десятиліть.

Її розширили, нанесли розмітку, встановили бордюри та заасфальтували пішохідні доріжки.

Цьогоріч на Дніпропетровщині ремонтують ще три дороги державного значення – Дніпро-Запоріжжя, Дніпро-Кривий Ріг та Дніпро-Петриківка-Царичанка. Це лише перший етап масштабних перетворень - роботи продовжаться наступного року.

Крім автомагістралей державного значення, у регіоні капітально ремонтують комунальні дороги. За два роки вже оновили понад 300 автошляхів, у планах до кінця 2017-го – ще майже 160.

Gorod.dp.ua на Facebook.


фрунзенский  (30.07.17 22:55): Как заставить хотя бы ямы засыпать на ул. Дементьева. Грохот невозможный от большегрузных машин. Хоть что-нибудь сделайте депутаты, власти и пр. Что нам? Дорогу перекрывать или как заставить, хоть что-то сделать? Відповісти | З цитатою
Днепр  (28.07.17 10:48): Министр инфраструктуры Украины Владимир Омелян проинспектировал ход распила бабла при ремонте на дорогах Днепропетровщины. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (27.07.17 23:32): Пешеходная часть верха просп. Яворницкого разбита в грязь. Дыры не в асфальте, а сквозь него. Некоторые до 15 см в глубину. Жаль не нашёл как фото в сообщение вставить. А то такие ямища запечатлел на днях. Відповісти | З цитатою
олег  (27.07.17 19:14): краска разметки, перед дождем или после? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті