Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині чоловік вирощував коноплю та перекидав через огорожу в'язниці

На Дніпропетровщині чоловік вирощував коноплю та перекидав через огорожу в'язниці

На своїй присадибній ділянці у с. Спаське Новомосковського району 40-річний раніше судимий місцевий житель виростив 150 кущів коноплі. Також 9 серпня під час огляду домоволодіння співробітники управління протидії наркозлочинності виявили в будинку близько 3 кг марихуани.

Чоловік зізнався, що вирощував та доглядав рослини коноплі, потім висушував та подрібнював їх. Після цього готовий розфасований продукт перекидав через огородження в'язниці.

Правоохоронці підрахували, що за цінами «чорного ринку» вартість вилучених наркотичних речовин становити понад 200 тис. гривень. Наразі зразки коноплі та марихуани направили на дослідження до Дніпропетровського НДЕКЦ. Також поліція з'ясовує інші можливі канали розповсюдження наркотиків.

За вирощування, зберігання та розповсюдження наркотику чоловіку загрожує покарання за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті