Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Понад півтора десятки доріг Дніпровського району капітально відремонтують уже цьогоріч

|«« «« »» »»|

Цьогоріч обласним коштом капітально відремонтують 16 вулиць Дніпровського району. Сім із них уже з новим асфальтовим покриттям, до кінця року оновлять ще дев'ять.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Масштабне відродження інфраструктури Дніпропетровщини – завдання, поставлене Президентом України Петром Порошенком. Розпочали з найболючішого – капітального ремонту вулиць. Щороку обласним коштом оновлюємо понад півтори сотні доріг. У Дніпровському районі, приміром, цьогоріч відремонтували сім вулиць, і ще дев'ять плануємо оновити до настання холодів», – зазначив Валентин Резніченко.

У Дніпровському районі поклали нове покриття на сільських вулицях Сурсько-Литовського, Волоського, Новоолександрівки та Новомиколаївки. Деякі з них раніше взагалі не знали асфальту.

«Раніше тут були суцільні ями та канави – не пройти ні взимку, ні восени, особливо пенсіонерам. Та й мені – постійно з велосипеда падала, коли слизько, – поділилася поштарка села Сурсько-Литовське Тетяна Павлова. –Нарешті можна цими дорогами і ходити, і їздити».

Мешканці невеличких населених пунктів уже примітили – відроджується інфраструктура – відроджується й село.

«Ми дуже вдячні команді Валентина Резніченка за те, що мешканці невеличких населених пунктів, у яких десятиліттями нічого не робилося, дороги були зруйновані, нині мають не тільки оновлені вулиці. У них з'явилася надія на те, що їхні села тепер розквітатимуть», – сказав староста Волоського округу Андрій Пінчук.

У Ракшівці на Вишневій роботи тільки розпочалися – наразі вирівнюють ґрунт і роблять основу під асфальт. Вулиця найдовша у селі – майже два кілометри довжиною.

«У нас завжди була погана дорога, – розповіла місцева жителька Валентина Онушко. – Ми робили її власними силами, як могли – тільки щебінь насипали. Нарешті тут буде цивілізація».

До кінця року обласним коштом капітально відремонтують інші вулиці Дніпровського району – у місті Підгородне, селищах Обухівка та Слобожанське, селах Перше Травня, Волоське та Любимівка.

Gorod.dp.ua на Facebook.


вася  (20.08.17 22:55): а где в Новоалександровке положили новый асфальт? Хочу поШШупать. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті