Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровському районі чоловік зберігав наркотики на 100 тисяч гривень

У Дніпропетровському районі чоловік зберігав наркотики на 100 тисяч гривень

Марихуану, опійний мак та метамфетамін зберігав 50-річний житель с. Губиниха Новомосковського району у своєму будинку. Крім цього чоловік вирощував коноплю.

23 рослини коноплі співробітники управління протидії наркозлочинності виявили у теплиці біля будинку. Також під час огляду домоволодіння вони виявили 300 г шишок марихуани, 100 г висушених головок опійного маку, 0,15 г психотропної речовини «метамфетамін», електронні ваги та незареєстровану гладкоствольну рушницю 16-го калібру з набоями. За цінами «чорного ринку» вартість виявлених наркотиків складає близько 100 тисяч гривень. Зброя та наркотичні речовини направленні на дослідження до НДЕКЦ.

Обшук було проведено в рамках відкритого за ч. 3 ст. 307 кримінального провадження. Чоловіку загрожує покарання за статтями 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті