Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 27 травня 2024
21:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янському працюватиме виїзна каса Міськводоканалу

У Кам'янському працюватиме виїзна каса Міськводоканалу

Під час візиту пересувний каси можна дізнатися інформацію про поточний стан особового рахунку, наявності заборгованості, якщо така є, та відразу ж її сплатити на місці з отриманням на руки квитанції про оплату.

Для зручності жителів Кам'янського з оплати послуг водопостачання та водовідведення працює пересувна каса КВП КМР «Міськводоканал». Пересувна каса, - це автомобіль «ГАЗель», який має відповідні логотипи, обладнаний комп'ютером, підключеним до серверної базі і касовим апаратом.

Каса здійснить рейди по різних районах міста, про що жителі цих районів будуть проінформовані гучномовцями з цього ж автомобіля та через голів вуличних комітетів. Під час візиту пересувний каси у контролера можна дізнатися інформацію про поточний стан особового рахунку, наявності заборгованості, якщо така є, та відразу ж її сплатити на місці з отриманням на руки квитанції про оплату.

Керівництво КВП КМР «Міськводоканал» робить все, щоб населенню стало якомога комфортніше та зручніше здійснити оплату за отримані послуги.

А боржників відключатимуть

Як правило, спільно з пересувною касою, виїжджає і спеціалізована ремонтна бригада, яка укомплектована спецтехнікою та спецзасобами. Особлива увага приділяється боржникам, які проживають в приватному секторі. Якщо абонент безпричинно відмовляється сплатити борг та не йде на компромісні умови, спеціалізована бригада міськводоканалу може призвести обмеження від послуг. За повторне підключення абоненту доведеться сплатити додатково.

Адміністрація «Міськводоканалу» переконливо просить жителів міста своєчасно оплачувати поточні платежі, а у кого є заборгованість - погасити, не чекаючи відключення.

Не ставте під загрозу стабільну роботу Міськводоканалу в наданні послуг водопостачання та водовідведення населенню міста. Безперебійне водопостачання цілком і повністю залежить тільки від Вас!

Gorod.dp.ua на Facebook.


Я  (16.08.17 09:21): Сайт нормально сделайте!!!
Как у ОБЛЭНЕРГО!
Весь мир переходит на электронные системы платежей, а эти на передвижные кассы!!! Скоро передвижные кареты со счетами поедут!
Почему на сайте облэнерго все начисления и оплаты понятны и прозрачны, а горводоканал в 21 веке никак не может внедрить открытую систему учета!?
ПРАВИЛЬНО!!! Как же тогда бабло миздить! И ныть о том, что не платят!!!
Просить бабло из бюджета. Пугать отключением города от воды.
Забембали уже!!!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Відео моменту: у Дніпрі на проспекті Яворницького чоловік нападав на жінок та бив їх, постраждали щонайменше троє (16)

•  В Україні з липня планують збільшити вартість бензину та дизелю (12)

•  Суд зобов’язав мерію Дніпра зберегти історичну будівлю Палацу профілактики (10)

•  Стеллу «Дніпро» знесуть, проте нову встановлювати не будуть. Чому? (7)

•  У Дніпрі за тиждень накладено понад 2300 штрафів за порушення правил паркування (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на кільці на Набережній Перемоги BMW перекинувся декілька разів та зніс стовп (5)

•  Сімейний лікар має до 2000 пацієнтів: ситуація на Дніпропетровщині (5)

•  На Дніпропетровщині в наслідок аварії за участю «ЗАЗ» та «Daewoo» є загиблий та постраждалі (5)

•  Стихійна торгівля у невстановлених місцях заборонена. У Дніпрі проводять рейди (4)

•  У ставку в центральному парку Дніпра масово гине риба (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті