Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
22:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У заміському спортивно-тренувальному таборі Кам`янського завершився перший літній сезон

У заміському спортивно-тренувальному таборі Кам`янського завершився перший літній сезон

З 15 червня по 17 серпня поточного року на березі Єлизаветівського котловану працювало перше наметове містечко, де кам`янські спортсмени перебували і проводили навчально-тренувальні збори.

Юні спортсмени, які представляють такі види спорту як акробатика, тхеквондо, спортивний водний туризм і багато інших, змогли пройти на базі табору повноцінну підготовку і гідно виступити на змаганнях всеукраїнського масштабу.

Тренувальна база була створена за ініціативи голови міської федерації тхеквондо, директора ДЮСШ № 4 Олександра Кірпи. Допоміг реалізувати ідеї спортсменів міський голова Андрій Білоусов. 17 серпня він взяв участь у церемонії закриття табірного сезону.

Діти і батьки щиро дякували Андрію Білоусову та всім, хто брав безпосередню участь в облаштуванні спортивної бази.

«Наша команда провела тут тиждень перед чемпіонатом України, де ми показали хороший результат. Я дуже сподіваюся, що наступного року ми знову приїдемо сюди тренуватися», – каже Роман, спортсмен федерації тхеквондо.
«Спасибі всім, хто створив цей табір у такому чудовому місці. За час, проведений тут, ми встигли здружитися з усіма спортсменами. Дізналися багато нового про навколишнє середовище. Дуже хочемо наступного року побути тут якомога довше», – сказав тхеквондист, учень середньої школи № 19 Степан Петренко.
Батьки спортсменів також залишилися задоволені таким корисним і пізнавальним дозвіллям дітей. Звучало багато слів подяки, а також побажання щодо поліпшення інфраструктури в таборі на майбутній рік.

Міський голова зазначив, що це лише перший заїзд до табору, але надалі його територія буде облаштовуватись, стане краще, і для проживання дітей будуть створені максимально комфортні умови.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Петренко Т  (19.08.17 08:44): «Спасибо всем, кто создал этот лагерь в таком замечательном месте. За время, проведенное здесь, мы успели сдружиться со всеми спортсменами. Узнали много нового об окружающей среде. Очень хотим в следующем году побыть здесь подольше», - сказал тхеквондист, ученик средней школы № 19 Степан Петренко. Ув. редакция исправьте пж не тхеквондист а спортсмен из СТ "Тритон". Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті