Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
08:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському відкрили оновлений фонтан із комфортною зоною відпочинку

У Кам`янському відкрили оновлений фонтан із комфортною зоною відпочинку

Кольорова тротуарна плитка, лавки, урни, яскраві квітники та клумби, молоді дерева, декоративні освітлювальні опори, а також гарний фонтан із сотнями форсунок, гранітним облицюванням, підсвіткою та музичним супроводом – усе це сьогодні перебуває в центрі уваги городян.

23 серпня в центральній частині Кам'янського на проспекті Свободи почав працювати оновлений фонтан. Навколо водного об'єкта створено затишну зону відпочинку з сучасним оформленням.

За словами міського голови, це лише початок тих численних змін, які чекають сквер після реконструкції, запланованої на наступний рік.

«Цього року на День міста ми відкриємо після капітального ремонту наш міський парк, а також завершимо перший етап реконструкції парку за Палацом культури «Хімік». Наше основне завдання – зробити місто красивим, доглянутим, щоб людям було де відпочити», – сказав Андрій Білоусов.

За словами городян, які стали першими відвідувачами упорядкованої території, враження від нового місця відпочинку у них найпозитивніші. А той стан, у якому раніше перебувала ця частина скверу на центральному проспекті, люди називають жахливим.

«Раніше цей фонтан був майже повністю зруйнований, а територія – у занедбаному стані. Те, що ми бачимо сьогодні, радує погляд. Таке враження, що тут навіть сама атмосфера покращала. Я живу неподалік, тому буду часто приходити сюди гуляти з дитиною. Я задоволена тим, як наш міський голова Андрій Леонідович і вся його команда працюють на благо міста», – сказала мешканка міста Наталя.






Gorod.dp.ua на Facebook.


zanoza  (27.08.17 13:00): отличное место чтоб подышать графитом и "лисьими хвостаии"... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті