Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 18 апреля 2024
12:36

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячої та юнацької творчості «Гранд-талант - 2017» - відбувся!

|«« «« »» »»|

У Вільногірську, що на Дніпропетровщині, відбувся фестиваль всеукраїнського рівня, в якому високопрофесійне журі визначали кращих представників мистецької молоді.

Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Гранд-талант» засновано за ініціативи Всеукраїнського об’єднання «Ліга діячів культури України», президентом якого є депутат Вільногірської міської ради Роман Костін.

Захід відбувався за підтримки Міністерства культури України та народного депутата України Олега Кришина. Цього дня до Вільногірська з’їхались таланти з різних куточків України. Учасники представляли Донецьку, Дніпропетровську, Кіровоградську, Одеську, Херсонську, Житомирську, Полтавську, Харківську, Запорізьку та Чернігівську області. Участь у конкурсі взяли близько 400 учасників з 15 міст та 15 сіл України.

Свої вітання учасникам надіслав міністр культури України Євген Нищук:

«Переконаний, що цьогорічний фестиваль-конкурс стане справжньою школою професійної майстерності, подарує можливість перейняти досвід своїх кумирів і професійних наставників, допоможе талановитим виконавцям відкрити свою творчу неповторність та розпочати яскравий творчий шлях».

«Фестиваль є однією з наймасштабніших та найважливіших подій у культурному житті Дніпропетровщини. Він створює сприятливу атмосферу для постійної співпраці творчих колективів не тільки нашої області, а й усієї України» - зазначила начальник управління культури, національностей та релігії Дніпропетровської обласної державної адміністрації Наталія Першина.
У зверненні до організаторів вона відзначила:
«Завдяки Вашому таланту, копіткій праці та невичерпній енергії народжуються дивовижні танці й пісні, проводяться свята і фестивалі».

На відкритті фестивалю голова журі, народна артистка України, міністр культури України Лариса Хоролець розпочала свою промову зі слів: «Слава Україні! Вільногірцям – слава!». Вона подякувала усім, хто зібрався цього дня на фестивалі, за підтримку аматорського мистецтва, розвиток дитячої творчості та небайдужість до майбутнього нашої держави.

До присутніх в залі звернувся помічник-консультант народного депутата України Олега Кришина Ігор Пилявець. Від імені Олега Юрійовича він привітав учасників конкурсу, побажав натхнення, перемоги та успіхів у розвитку творчої майстерності.

Міський голова Вільногірська Володимир Василенко у своєму зверненні до учасників побажав усім конкурсантам гарних виступів, достойних суперників, чесних змагань, а найталановитішим – перемоги у конкурсі.

Виконуючий обов’язки голови правління ПАТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія» Олександр Гладушко побажав учасникам наснаги та нових звершень в ім’я розвитку культури та мистецтва нашої країни.

Після представлення журі для всіх присутніх в глядацькій залі організатори презентували несподіваний сюрприз. Ліга діячів культури України подарувала місту Вільногірськ гімн, автором якого стала заслужена артистка України Олена Лукашова.

Після урочистої церемонії відкриття у залах ПК «Металург» розпочалися конкурсні прослуховування учасників в номінаціях: «Хореографія», «Вокал» (естрадний, академічний), «Інструментальне виконавство», «Ансамблі» (вокальні, інструментальні), «Декоративно-прикладне мистецтво», «Образотворче мистецтво».

За підсумками конкурсних прослуховувань відбулося нагородження переможців. Усі переможці отримали цінні подарунки від народного депутата України Олега Кришина.

Гран-Прі фестивалю в сольному виконавстві отримала юна вокаліста з села Богданівка Кіровоградської області Софія Невмержицька. В якості подарунку вона отримала ноутбук.

Гран-Прі фестивалю в колективному виконанні отримав ансамбль саксофоністів з села Онуфріївка Кіровоградської області. В якості приза ансамбль отримав сучасну акустичну систему.

Також журі особливо відзначили учасницю в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» Єлизавету Півень. Вона отримала сертифікат на навчання в Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв.

Танцювальні колективи «Перлинка» та «Амельянс» отримали сертифікати по 2500 грн від Об’єднаної гірничо-хімічної компанії.

З протоколами журі та усім переліком переможців можна ознайомитись на сайті фестивалю.

Медіа-портал «Gorod.dp.ua» здійснював інформаційну підтримку заходу.

Організатори фестивалю висловлюють щиру вдячність усім партнерам заходу за активну допомогу та підтримку!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі розпочали ремонт мосту, що веде на Монастирський острів (11)

•  Мешканці Новокодацького району Дніпра активно долучилися до суботника на «Безіменній висоті» (11)

•  У Дніпрі дівчина бризкала перехожим в обличчя освіжувачем (відео моменту) (10)

•  На Фестивальному причалі у Дніпрі відбувся автопробіг-зустріч ретро-машин «За весною» (9)

•  У Дніпрі різко впала ціна на ранню полуницю (7)

•  У Дніпрі відзначають День космонавтики (7)

•  У Дніпрі зник екскурсійний ретро-трамвай – у чому причина? (7)

•  Збитки на понад 7 млн грн: у заповіднику на Дніпропетровщині квадроциклами пошкодили унікальні піщані бархани (7)

•  У Дніпрі демонтували герб міста (6)

•  На Дніпропетровщині чоловіка спершу засудили до довічного за вбивство матері та бабусі, а потім присудили 3 млн гривень компенсації за душевні страждання (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте