Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі в орендованій квартирі поліцейські ліквідували черговий бордель

У Дніпрі в орендованій квартирі поліцейські ліквідували черговий бордель

Правоохоронці встановили сутенерку, яка втягувала у заняття проституцією дівчат віком від 18 до 27 років та організовувала їх «роботу». Таким чином жінка встигла залучити 5 дівчат з Дніпропетровської області.

Співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП в Дніпропетровській області з’ясували, що клієнтів місцева жителька підшуковувала серед своїх знайомих. За годину своєї роботи повії отримували від 600 до кількох тисяч гривень. Більшу частину цих коштів вони передавали сутенерці.

Зйомна квартира, де надавалися послуги повій, знаходилася на вул. Курчатова поблизу залізничного вокзалу. 28 серпня 2017 року правоохоронці провели там санкціонований обшук. У борделі правоохоронці виявили двох відвідувачів, яких "обслуговували" дві повії. Правоохоронці вилучили мобільні телефони, контрацептиви, грошові кошті та інші речі, які слугуватимуть доказами злочинної діяльності.

На даний час вирішується питання про оголошення жінці підозри за вчинення злочинів, передбачених ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) та ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України та обрання їй запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Законодавством передбачене покарання у виді позбавлення волі строком від 3-х до 7 років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


тю  (31.08.17 14:59): и шо теперь будэ? Відповісти | З цитатою
укр  (31.08.17 04:23): Совок !
Пусть как Германии спокойно работают и платят налоги в казну!
Відповісти | З цитатою
Радистов 1 бордель  (30.08.17 20:21): Бордель работает по ул. Радистов 1 в частном доме около 10 лет. Відповісти | З цитатою
тор  (30.08.17 17:54): Мусора у подобных-первые клиенты и одновременно крыша Відповісти | З цитатою
Никита  (30.08.17 16:04): Привет!

Везде куча обьявлений о борделях на квартирах, эти наверное просто отказались платить взятку. Могу назвать кучу адресов с аналогичными удовольствиями, только кто ими будет заниматься. 0500423888, Никита
Відповісти | З цитатою
Бугига-га  (30.08.17 15:49): Как презерватив может являться доказательством? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті