Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі невдалі перегони влаштував водій із саморобною зброєю: патрульні його затримали

У Дніпрі невдалі перегони влаштував водій із саморобною зброєю: патрульні його затримали

24 вересня, близько 1-ї години ночі на вулиці Рощинській патрульний екіпаж помітив автомобіль Toyota Prado, в якого не був освітлений номерний знак. Поліцейські зупинили авто і повідомили про це водію.

Під час перевірки документів патрульні помітили в салоні біля ніг водія предмет, схожий на пістолет. Чоловіка попросили вийти з автомобіля, проте той не відреагував і щосили натиснув на газ.

Екіпаж кинувся навздогін. На вимоги зупинитися водій не звертав уваги й лише пришвидшував рух. Як наслідок, за дощової погоди, входячи у поворот, він не впорався з керуванням й з’їхав у кювет. Коли водій самостійно вийшов із транспортного засобу, його затримали та надали першу домедичну допомогу. У чоловіка були порізи на чолі.

Охоронці порядку викликали швидку та слідчо-оперативну групу. Під час обстеження місця аварії поряд із автомобілем поліцейські знайшли предмет, схожий на пістолет, що до цього перебував у салоні.

Згодом, за даними експерта, виявилося, що це саморобний револьвер із нарізним стволом без будь-яких маркувань. Він був споряджений 5 бойовими набоями.

Як з’ясувалося, від патрульних тікав чоловік, який кілька років тому звільнився із місць позбавлення волі. Він був засуджений за тяжкі злочини – пограбування та розбій. Затриманого інспектори передали слідчим Дніпровського відділку поліції.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті