Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
18:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні виявили чоловіків, які причетні до крадіжки кабелю

Патрульні виявили чоловіків, які причетні до крадіжки кабелю

2 жовтня, близько 6-ї години ранку спецлінії 102 зателефонував мешканець одного з будинків по вулиці Чиркова та повідомив, що бачив як 2 невідомих вирізають кабель з комунікаційного колодязя.

Патрульний екіпаж негайно прибув за вказаною адресою.

Заявник, як доказ своїх слів, надав поліцейським відео, на якому зафіксовано як 2 чоловіків витягують кабель із шахти люку. Охоронці порядку перевірили прилеглу територію і виявили 2 відкриті комунікаційні криниці з пошкодженим кабелем та слідами крові.

Неподалік від цього місця патрульні знайшли 2 осіб, які були схожі на чоловіків на відеозапису крадіжки кабелю. В обох чоловіків були брудні руки. А в одного з порізами. Поліцейські надали йому першу домедичну допомогу та викликали слідчо-оперативну групу. Ймовірних крадіїв доставили до Чечелівського відділку поліції.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Аристарх  (03.10.17 12:55): Как же эти черти достали...раздеть до гола и примотать кабель к спине ...пусть днепр знает своих героев...или оформлять на ато на передок Відповісти | З цитатою
НАРОД.  (03.10.17 12:28): За это воровство штраф 51 гр. А надо как в Турции было, руки отрубывали. Тогда б не крали. Уроды. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
нац істу=сци оністу  (03.10.17 12:00): РУЙНУВАННЯ телекомунікацій - ДЕРЖАВНИЙ ЗЛОЧИН!!! навідь як вини лише перерізали дротик то вже собі по 5років буцегарні та ШТРАФ заробили!!
А за те що на вулиці виво жрали ще по 51грн...ШТРАФУ!! бо ж і це порушення ЗАКОНУ
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті