Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі стартували ігри 1/8 фіналу чемпіонату «КаВуН – 2017»

|«« «« »» »»|

У Дніпрі розпочалися ігри 1/8 фіналу відкритого міжвузівського гумористичного чемпіонату «КаВуН-2017».

Захід проводиться в актовій залі Придніпровської державної академії будівництва та архітектури в рамках програми міського голови Бориса Філатова «Культурна столиця».

«Фестиваль «КаВуН» без перебільшення можна назвати символом молодіжного гумористичного руху Дніпра, оскільки він існує вже багато років. Цей захід є однією з невід'ємних частин студентського життя та прикладом того, як за допомогою творчої гри можна стати справжньою знаменитістю. Учасники команд зворушливі, безпосередні, справжні, за це ми і любимо цей фестиваль», – сказав член журі фестивалю, позаштатний радник мера міста Євген Гендін.

Цьогорічний сезон гумористичного чемпіонату стартував у квітні. Його організатор Євген Поляруш розповів, що з понад 30 зареєстрованих команд із Дніпра та інших міст до 1/8 фіналу потрапили 24 команди. Вони представляють різні вищі навчальні заклади.

«Ігри триватимуть три дні. У перший день виступатимуть сім команд: «Скромність» (Дніпро), «Запорізький вектор-Машинка – ЗНТУ» (Запоріжжя), «Пісочниця» (Дніпро), «Нічна зміна» (Дніпро), «Від 90-х і до сьогодні» (Дніпро), «Для тебе» (Запоріжжя), «Розділ: Цивілізація», «Плем'я «Помилка Дарвіна» (Дніпро). Сподіваємося, що глядачам і журі сподобаються виступи команд, і вони покажуть справжній гідний рівень цього гумористичного проекту», – зазначив Євген Поляруш.

До зіркового складу журі цього сезону увійшла Аліна Кошарна, яка представляє команди «Моделі» та «180 і вище» на проекті «Ліга сміху». Дівчина пообіцяла бути справедливим суддею, але не ставити оцінки нижче «четвірки»:

«Я також починала з «КаВуНа», тому знаю, як це – стояти на сцені, хвилюватись, щоб гарно виступити та сподобатися журі. Оцінюючи команди, звертатиму увагу на подачу, концепцію, звісно ж, на гумор та жарти», – додала Аліна.

За результатами цих ігор у грудні відбудеться фінал чемпіонату. Переможці сезону отримають головний приз – право представляти Дніпро у найбільшому гумористичному проекті країни «Ліга сміху».

Gorod.dp.ua на Facebook.


ЮМЗ  (04.10.17 21:12): А команда квн южмаша будет? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті