Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Патрульні знайшли осіб, причетних до крадіжки електродвигуна

Патрульні знайшли осіб, причетних до крадіжки електродвигуна

24 жовтня, близько 3-ї години ночі спецлінії 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Кольській у Придніпровську невідомі викрали електричний двигун з підстанції ДТЕК. Патрульні прибули на місце події. Вони стали оглядати прилеглу територію.

На вулиці Космонавтів поліцейські помітили, що хтось ховається у кущах. Підійшовши ближче, охоронці порядку виявили там 2 чоловіків. Поряд з ними стояв замаскований інвалідний візок, в якому був електродвигун. Громадяни пояснили, що знайшли його поблизу пляжу і вирішили здати на металобрухт.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу. Як з'ясувалося, обидва чоловіки неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки. Затриманих доставили до Самарського відділку поліції.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті