Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
01:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Марганці вперше за 30 років ремонтують вулицю Торгівельна

|«« «« »» »»|

У кварталі Ювілейний Марганця вперше за третину століття капітально ремонтують вулицю Торгівельна. Як повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко, дорожні роботи підрядники мають завершити до кінця жовтня.

«Цьогоріч ремонтуємо в області майже 160 доріг – це понад 300 кілометрів. І це не межа. Маємо за мету – оновити всю дорожню мережу регіону. Хто від цього виграє? Люди. Це не тільки збереження автівок, скорочення часу на поїздки, а ще й інвестиційний розвиток регіону», – акцентував Валентин Резніченко.

Вулиця Торгівельна в Марганці скромна за довжиною, проте транспортне навантаження на ній – неабияке. Тут розташовані ринок, два великих супермаркети й магазини, тому рухається велика кількість автівок і пішоходів.

«Усі вулиці в Марганці бетонні, їх будували за спеціальною технологією. Торгівельна – не виключення. Однак за 30 років вона зруйнувалася вщент і потребувала не косметичного, а капітального ремонту. По допомогу звернулися до ДніпроОДА – нас підтримали», – розказала мер Марганця Олена Жадько.

Дорожникам на Торгівельній найбільше радіють автомобілісти.

«Коли дорога розбита, машини «плачуть», а водії думають не про правила дорожнього руху, а як в яму не вскочити, – сказав водій Іван Ткаченко. – Добре, що взялися за ремонт цієї вулиці. Головне, щоб зробили все на совість».

Крім відремонтованої вулиці, у кварталі з'явиться й нова пішохідна доріжка завширшки два метри. Її прокладають там, де донедавна вилася вузенька стежина.

«Цією доріжкою сотні дітей щоранку йдуть до школи та дитсадка. Після ремонту вона буде зручною для пішоходів», – вважає завідувачка дитсадка №18 Анжеліка Коваль.

Наразі підрядники готують дорогу до асфальтування: зняли старе покриття, монтують нові бордюри. Новий асфальт укладуть у два шари – вирівнюючий і верхній. Також приведуть до ладу узбіччя. Усі роботи планують завершити до кінця жовтня.

За два останніх роки ДніпроОДА покращила стан понад 300 комунальних доріг області. Ніякого ямкового ремонту, практикує тільки капітальний – як в містах, так і селах.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті