Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
08:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині за жорстоке вбивство 92-річної жінки двоє приятелів відсидять 13 років за ґратами

На Дніпропетровщині за жорстоке вбивство 92-річної жінки двоє приятелів відсидять 13 років за ґратами

Зловмисники нанесли жінці численні удари дерев’яним стільцем та молотком по голові.

У Марганці у лютому 2017 року 37-річний й 33-річний приятелі під час розпиття алкогольних напоїв вирішили вчинити таємне викрадення майна 92-річної сусідки. Близько опівночі зловмисники проникли до будинку потерпілої, нанесли жінці численні удари дерев’яним стільцем та молотком по голові, після чого заволоділи грошовими коштами господарки на загальну суму понад 1000 гривень, її особистими речами та двома бутлями домашнього вина. Від отриманих травм жінка померла.

Вироком Орджонікідзевського міського суду Дніпропетровської області двох чоловіків визнано винними у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.115 та ч.4 ст.187 КК України (умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб; напад з метою заволодіння чужим майном, поєднане з насильством).

Свою вину чоловіки визнали повністю. Обвинувачення підтримувалось Нікопольською місцевою прокуратурою. Суд призначив зловмисникам покарання у вигляді 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті