Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

ЦНАП «Лівобережний» у Дніпрі почав видавати повторну довідку про склад родини

ЦНАП «Лівобережний» у Дніпрі почав видавати повторну довідку про склад родини

Відтепер у Дніпрі в рамках пілотного проекту можна буде отримати повторну довідку про склад сім’ї у Центрах надання адміністративних послуг.

Мешканці Самарського, Соборного, Центрального, Амур-Нижньодніпровського та Індустріального районів, які замовили цю довідку після 5 травня 2017 року у райрадах, мають змогу замовити та отримати її у ЦНАП «Лівобережний» (пр-т Слобожанський, 31Д), звернувшись до органу реєстрації лише один раз.

Для отримання довідки потрібно мати паспорт. Щомісяця довідку про склад сім’ї у Дніпрі отримують 42 тис. містян.

«Ми розуміємо, що отримання довідки про склад сім'ї – незручний і бюрократичний процес. Але наша мета спростити отримання цього документа. Після внесення до реєстру мешканці зможуть отримати довідку на місці у той самий день або через Інтернет – на наступний. У планах – скоротити цей процес настільки, аби служби, за попередньою згодою людини, самостійно отримували цю довідку.

Також розробляємо можливість замовлення та отримання довідки з електронним цифровим підписом. У разі виникнення проблем та скарг, прошу звертатися на мою електронну пошту [email protected]», – прокоментувала виконувачка обов’язків заступника міського голови Яніка Мерило.

Як відомо, у зв’язку зі змінами у законодавстві усі районні ради Дніпра повинні передати свої картотеки департаменту адміністративних послуг міської ради.

Для перевірки актуальності усіх документів запитуватиметься повний перелік необхідних для довідки документів, а вже наступного разу мешканці зможуть замовити її через BankID або замовити та отримати її у ЦНАП «Лівобережний» у той самий день.

Якщо дані не змінювалися, громадянину буде необхідний лише паспорт – довідку буде надруковано та видано одразу на місці.

Gorod.dp.ua на Facebook.


посетитель  (30.10.17 18:55): А что-же, интересно, входит в "полный пакет документов"? Відповісти | З цитатою
рехформы  (29.10.17 11:33): а почему эту справку где-то нужно получать? Почему организация, которой необходима эта справка сама не может ее заказать/запросить? Відповісти | З цитатою
Горожанин  (27.10.17 20:05): \Да Реформа!! Раньше эту справку в день обращения в ЖЭКи получал!!А теперь проблемы??? Відповісти | З цитатою
Раиса V  (27.10.17 17:35): а почему повторную справку? А где можно получить первичную? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті