Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 14 червня 2024
13:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У селищі Романкове облаштують набережну

У селищі Романкове облаштують набережну

Мальовничий куточок узбережжя річки Дніпро, розташований на території селища Романкове недалеко від рибартелі, приведуть до ладу.

Жителі селища давно вподобали це місце на набережній. У теплу пору року тут проводяться різноманітні культурно-масові заходи, приходять відпочити мами з дітьми, молодь, люди старшого віку.

Місцеві мешканці не раз зверталися до депутата Кам'янської міської ради на даному окрузі Тимура Левченка з проханням облаштувати цю територію.

«Вихід до води, зелена зона, можливість прогулятися по набережній. Це одне з небагатьох місць, де можуть відпочити місцеві жителі. З огляду на побажання людей, ми звернулися до міського голови з проханням привести до ладу й облагородити дану ділянку, зробити її більш комфортною для проведення часу. Власними силами люди встановили тут лавки, гойдалки і турніки, але цього недостатньо», – сказав депутат.
Кам'янський міський голова Андрій Білоусов відгукнувся на прохання і 1 листопада виїхав на об'єкт, де провів першу робочу нараду з питання облаштування території.

У ході наради він ознайомився з поточним станом ділянки, дізнався про побажання мешканців, а також дав низку відповідних доручень керівництву департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міської ради.

За дорученням міського голови тут планують створити повноцінну зону відпочинку: облаштувати сучасні дитячий та спортивний майданчики, волейбольне поле, встановити опори для зовнішнього освітлення, впорядкувати під'їзну дорогу. Нові лави та урни планують встановити не тільки поблизу ігрової зони, але й на бетонному парапеті вздовж набережної, як це зробили на лівому березі.

«У місті тривають роботи з благоустрою та створення комфортних умов для повноцінного дозвілля городян. Нові зони відпочинку буде також створено на «БАМі» та в інших районах, щоб у кожній, навіть найвіддаленішій точці міста люди мали змогу відпочити самі та погуляти з дітьми», – зазначив Андрій Білоусов.
Роботи розпочнуться навесні, щойно дозволять погодні умови.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті