Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
09:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі СБУ припинила контрабанду анаболічних стероїдів до країн ЄС та США

У Дніпрі СБУ припинила контрабанду анаболічних стероїдів до країн ЄС та США

Співробітники Служби безпеки України припинили у Дніпрі масштабну контрабанду анаболічних стероїдів до країн Євросоюзу та США.

Правоохоронці встановили, що організував контрабанду місцевий мешканець, який залучив до нелегального бізнесу власну дружину та відомого у минулому бодібілдера. Ділки створили та адміністрували кілька сайтів, зареєстрованих в іноземному сегменті Інтернет, через які приймали замовлення від клієнтів. Товар ділки надсилали міжнародними поштовими відправленнями. Гроші від замовників надходили на банківські картки зловмисників.

Оперативники спецслужби затримали організатора під час відправлення за кордон ста пігулок заборонених препаратів.

У ході обшуків за місцями проживання зловмисників співробітники СБ України вилучили ще понад двісті капсул із сильнодіючими та отруйними речовинами, майже шістдесят тисяч гривень, накладні про міжнародні поштові відправлення та банківські картки, які підтверджують протиправну діяльність ділків.

Слідчими СБУ відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 201 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.



Gorod.dp.ua на Facebook.


Борисфеніт  (11.01.18 12:07): Країна руйнується, через кримінально-олігархічних устрій, а ес-Б/У кічиться тим, що відбирає пігулки у культуристів. Ганьба! Відповісти | З цитатою
ПРохожий  (11.01.18 11:41): Лохоновость Відповісти | З цитатою
Urus  (11.01.18 10:40): СБУ заниматься больше нечем, шпионов и агентов уже всех переловили. Страна идиотов. Відповісти | З цитатою
ґебельсу пукінаЗсавушкіна55  (11.01.18 10:19): І що цікаво...
наркозалежні-алконавти та інша крімінальна гидота разом з полюбляльниками "всіво бальшова=надутова" на 100% є прихильними фашиста=пукіна та його "хєроїчної" мішпухі...ОТАКИЙ КАЛАМБУР!!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті