Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
18:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській області сержант поліції збував наркотики та зброю з кімнати зберігання речових доказів

У Дніпропетровській області сержант поліції збував наркотики та зброю з кімнати зберігання речових доказів

Військовою прокуратурою Криворізького гарнізону виявлено і затримано сержанта поліції, який незаконно збував наркотичні та психотропні засоби з кімнати зберігання речових доказів.

У вівторок, 16 січня, військовою прокуратурою Криворізького гарнізону спільно зі співробітниками УСБ України в Дніпропетровській області в рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом збуту наркотичних засобів та вогнепальної зброї, під час чергової реалізації заборонених речовин затримано сержанта поліції одного з відділів ГУНП в Дніпропетровській області.

Установлено, що на початку січня поточного року вказаний правоохоронець з метою незаконного збагачення налагодив збут наркотичних засобів, психотропних речовин, зброї та боєприпасів, що знаходились в кімнаті для зберігання речових доказів одного з відділів ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Зокрема, 12.01.2018 за грошову винагороду в сумі 5000 грн підприємливий поліцейський збув цивільній особі 2,13 г опію ацетильованого.

16.01.2018 під час збуту 1,5 мішка макової соломки, а також вогнепальної зброї сержанта поліції затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України.

У ході проведення обшуків за місцем проживання та роботи затриманого, виявлено та вилучено наркотичні та психотропні речовини – амфетамін, метамфетамін, канабіс, макову соломку, пошкоджені пакунки із речовими доказами, в яких зберігаються наркотичні речовини.

Наразі військовою прокуратурою Криворізького гарнізону готується клопотання про накладення арешту на вилучено майно, призначення відповідних експертиз.

Вказаному правоохоронцю планується повідомлення про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 263, ч. 3 ст. 308 КК України. Досудове розслідування триває.



Gorod.dp.ua на Facebook.


шмель  (18.01.18 09:28): Кругооборот бабла в природе - изъяли, продали,изъяли, продали. Настораживает количество соломки упертой сержантом из строго охраняемой комнаты вещдоков. Курить не перекурить, как бы плохо ему не стало. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Прокурор  (17.01.18 15:18): Да, мы точно знаем что это был сержант. Нам так сказали его полковники и майоры. А они то врать нам не будут. Как могут врать те, кто нам деньги приносит просто так?! А мы проводя отпуски и выходные за границей, катаясь на автомобилях свыше 1млн. грн верим таким людям. Чесное слово пипократа Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті