Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
12:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі триває утилізація новорічних ялинок

У Дніпрі триває утилізація новорічних ялинок

22 січня під час виїзної прес-конференції заступник міського голови Михайло Лисенко показав журналістам, як подрібнюють ялинки.

Нагадаємо, в кожному районі Дніпра є спеціальна точка, куди мешканці можуть приносити дерева для утилізації (https://dniprorada.gov.ua/uk/articles/item/23345/u-dnipri-viznachili-punkti-zboru-yalinok-dlya-utilizacii-pislya-svyat).

«Ялинки подрібнюють, потім тріску використовують для прикореневих лунок нововисаджених дерев. У центральній частині міста ми підсипатимемо її до всіх лунок, щоб ґрунт не розмивало дощем. Цьогоріч кількість ялинок у 2,5 раза менша, ніж минулого року. Тріски вийде небагато: загалом десь 70 – 80 тонн», – сказав заступник Бориса Філатова.

Наразі лише 40% дніпрян зносять ялинки до спеціальних точок. Усі інші дерева збирають та привозять двірники. Тому міськрада закликає мешканців міста бути більш відповідальними та все ж доносити ялинки до точок збору, а не залишати перед будинками та на смітниках.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Митяй  (23.01.18 21:02): А я еще держусь, но плотность атак жены увеличивается! Відповісти | З цитатою
Хм  (22.01.18 17:46): На Красном камне, Покровском и Парусах в каждом дворе валяются. Неужели трудно дать команду дворникам чтобы сносили в определённые места. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті