Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
10:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Працівники виправної колонії порушували законодавство про працю відносно 211 засуджених

Працівники виправної колонії порушували законодавство про працю відносно 211 засуджених

Питання щодо приведення трудових відносин між засудженими та адміністраціями виправних установ у правову площину перебуває на постійному контролі органів прокуратури Дніпропетровської області.

За результатами проведених перевірок упродовж 2017 року, за фактами грубих порушень вимог законодавства про працю, місцевими прокуратурами внесено 20 вказівок керівникам установ виконання покарань.

Крім цього, під час проведення перевірки додержання вимог законодавства про працю в одній із виправних установ області встановлено, що з січня по листопад 2017 року посадовці колонії здійснювали нарахування та виплату заробітної плати 211 засудженим без нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Таким чином за вказаний період Пенсійним фондом України та іншими фондами недоотримано значну суму коштів у виді єдиного соціального внеску.

За вказаним фактом 26 січня 2018 року прокуратурою Дніпропетровської області розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами виправної колонії (ч.2 ст.364 КК України).

Досудове розслідування триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Матадор  (31.01.18 23:53): там юра с кирова вздёрнулся))) Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті