Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
06:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські поліцейські затримали трьох крадіїв каналізаційних люків

Дніпровські поліцейські затримали трьох крадіїв каналізаційних люків

На ранок третього лютого жителі декількох вулиць Новокодацького району не дорахували 17 каналізаційних люків. Чорні зіниці колодязів стали німим свідченням того, що вночі тут пройшли горе-металісти.

В ході оперативних дій поліцейські Новокодацького району встановили особи зловмисників, які можуть бути причетні до скоєння даного злочину. За півдня правоохоронці затримали трьох місцевих жителів, які займалися незаконним промислом.

«Один із затриманих - 1971 року народження, вже раніше відбував покарання за скоєння аналогічного злочину, ще один 45-річний чоловік та жінка вперше потрапили в поле зору поліції. Як вдалося встановити, вночі трійця сіла до автівки одного із них та поїхали збирати люки. Лише на одній із вулиць зловмисники зібрали шість люків. Потім переїхали на сусідню вулицю. Всього ж за ніч кримінальна трійка зняла 17 люків та збула їх. Щоправда, розпорядитися вилученим їм не довелося»,- розповів начальник сектору превенції Новокодацького відділення поліції Владислав Скорий.
Двох чоловіків та їх супутницю поліцейські затримали в момент, коли ті «готувалися» святкувати вдале нічне полювання. Окрім цього, поліцейські встановили і особу чоловіка, якому збули викрадені люки. Наразі з ним працюють слідчі.

За даним фактом слідчими Новокодацького ВП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 5 років.


Gorod.dp.ua на Facebook.


Житель района  (14.02.18 14:18): Зачем делать замутнение лиц задержаных , страна и соседи должны знать в лицо своих героев. Чтобы это лицо подрихтовать. И тех кто эти вещи принимает за их счет востановить все украденые люки. Відповісти | З цитатою
Иван  (07.02.18 18:07): Ключевое слово - сдали и получили деньги. И это даже не битые люки. Кто их принял в лом и что им за это будет? Відповісти | З цитатою
45  (07.02.18 16:26): А можно забрать люк? а то у нас его сняли, мы обратились в коммунальные службы, но нам сказали: ЭТО ВАШИ ПРОБЛЕМЫ..КАКОГО ВЫ НАМ ЗВОНИТЕ... Вот так, а писали обращаться в случае кражи люка, заменим на антивандальные...
Вот такой вот развод...
Відповісти | З цитатою
Законник  (07.02.18 09:37): 5 лет для них маловато. Необходима ещё и частичная конфискация их имущества в пользу государства. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті