Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині старший інспектор вимагав хабар у умовно засудженого

На Дніпропетровщині старший інспектор вимагав хабар у умовно засудженого

Посадовець вимагав 7000 грн за надання дозволу на виїзд за межі Дніпропетровської області.

Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України 09.02.2018 у взаємодії з працівниками УЗЕ ДЗЕ Нацполіції у Дніпропетровській області в рамках кримінального провадження щодо вимагання неправомірної вигоди викрито старшого інспектора одного з відділів Південно-Східного Міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції.

За надання дозволу на виїзд за межі Дніпропетровської області умовно засудженому громадянину вказаний посадовець вимагав та одержав неправомірну вигоду в сумі 7 000 грн.

Під час передачі грошових коштів його було затримано правоохоронцями в порядку ст. 208 КПК України. Наразі військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії, тривають обшуки за місцем проживання та роботи підозрюваного.

Крім того, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Військова прокуратура Південного регіону України


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті