Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як вберегтися від травм в ожеледицю

Як вберегтися від травм в ожеледицю

Зима продовжується в березні. Розбіг добових температур сягає десяти градусів – від -7 до +3. Такі коливання спричиняють ожеледицю і як наслідок – підвищують вірогідність травм.

Як уберегтися на слизькій вулиці, нагадали в управлінні цивільного захисту ДніпроОДА.

«Взуття має бути зручним, без підборів та з рельєфною підошвою. У сильну ожеледицю не зайвим буде спорядити чоботи льодоступами – насадками з металевими шипами. Проте навіть із ними ходити варто вкрай обережно», - розповіли в управлінні.
За можливості, необхідно оминати слизькі місця. Крокувати слід обережно, наступаючи на всю підошву. Ноги потрібно трохи зігнути в колінах, а тулуб ледь нахилити вперед. Це допоможе максимально убезпечитись від падіння.

«Якщо падіння неминуче, то варто скористатися правилами «екстреного приземлення». Необхідно згрупуватися й приземлитися набік. Під час падіння назад – берегти голову і намагатися не підставляти лікті», - зазначили в управлінні.
У разі травмування необхідно обов’язково звернутися до лікарів, вони нададуть кваліфіковану допомогу, додали в управлінні.
Gorod.dp.ua на Facebook.


местный  (05.03.18 17:28): пипец, и так везде, расскажут как упасть правильно только бы не чистить и не посыпать дороги, поставят знаки 40 вместо того чтобы ремонтировать дороги, попросят прикрутить чтобы воровать как раньше ит.д. Відповісти | З цитатою
Весна  (05.03.18 14:48): Т вари, убирать надо было когда каша была, а не учить ходить на полусогнутых. Учителя долбанные. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті