Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі пройшов чемпіонат зі стрільби із лука серед АТОвців та їхніх рідних

|«« «« »» »»|

У Дніпрі пройшов чемпіонат зі стрільби із лука серед військових та їхніх рідних. Таку сімейну реабілітацію їм запропонував Центр допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА. Розвага безкоштовна – із собою потрібно було прихопити тільки завзяття та хороший настрій.

«Сім'ї АТОвців у нас активні. Тому ми весь час стараємося дивувати їх чимось новеньким. Вже запрошували військових та їхніх рідних на різноманітні спортивні турніри, вони сплавлялися на каяках, грали у лазертаг, ходили на циркові вистави. Сьогодні вперше зібралися, аби постріляти з лука. Ми розуміємо: такі сімейні розваги – чудова розрядка, можливість відволіктися від проблем та активно провести час разом – а отже, і своєрідна реабілітація», - розповіла координатор Центру допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА Наталія Шуліка.

До чемпіонату приєдналися близько 30 АТОвців та їхніх рідних . Перед початком змагань провели інструктаж.

«Важливо розуміти нюанси техніки – правильно стати і зробити постріл. Головне – внутрішня впевненість та концентрація на цілі. Якщо людина максимально розслаблена, довіряє своєму тілу, вона отримає результат із першого разу. Стрільба із лука розвиває безліч якостей, які необхідні в житті – цілеспрямованість, уважність, витривалість», - розповів організатор клубу «Skolot» Андрій Левченко.

Змагання проводилися у трьох категоріях. Переможців визначали серед чоловіків, жінок, дітей. Вперше лук та стріли взяв до рук АТОвець Андрій Кривошея.

«Прийшов із родиною – дружиною та дітьми. Нам подобається активний відпочинок – ніколи не сидимо на місці. Тому від стрільби з лука також отримуємо масу задоволення та адреналіну. Для нас провели хороший інструктаж – як стріляти, тримати зброю, прицілюватися. Сподіваюся на перемогу в турнірі», - поділився Андрій Кривошея.

Найстаранніші – діти.

«Я вперше стріляла із лука. Трошки болять руки, проте було круто! Я один раз влучила сама, другий раз – тато допоміг», - поділилася враженнями учасниця турніру Соня Фоменко.

Головне – сконцентруватись на бажаному результаті.

«Стрільба із лука – це правильний режим вихідного дня. Це азартно, це заводить людей. Переможці отримають впевненість у собі, ті, хто програє – стимул тренуватися далі», - зазначив заступник голови ДніпроОДА Володимир Юрченко.

У Центрі допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА планують й далі організовувати активні вихідні для родин бійців. Коли на вулиці потеплішає, збираються влаштувати рибалку.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті