Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
11:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За несплату аліментів у мешканця Дніпропетровщини арештували житло

За несплату аліментів у мешканця Дніпропетровщини арештували житло

За 10 довгих років татусь заборгував своїй дитині майже 100 тисяч гривень.

Більше 10 років мешканець м. Павлоград Дніпропетровської області не цікавився життям свого сина. Дружина горе-татуся згадує, що чоловік покинув свою сім`ю, коли синові було півтора роки, і відтоді ані моральної, ані матеріальної підтримки від нього годі і чекати.

За 10 довгих років татусь заборгував своїй дитині майже 100 тисяч гривень. Проте, край факту злісного ухилення від несплати аліментів поклала мобільна група з ліквідації заборгованості зі сплати аліментів Міністерства юстиції України та державні виконавці Павлоградського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області.

Виявилося, що половина помешкання, у якому мешкає дружина разом з дитиною, належить чоловіку. Саме цю частину державні виконавці описали та арештували в рамках закону #ЧужихДітейНеБуває.

Окрім цього, боржника тимчасово обмежили в праві виїзду за кордон, керуванні транспортними засобами, полюванні та користуванні зброєю.

До того ж, на злісного неплатника аліментів було складено протокол про адміністративне правопорушення, який невдовзі розглядатиметься в суді.

Про те, як це відбувалося, дивіться у сюжеті Павлоградської телерадіокомпанії.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Пессимист  (27.03.18 14:06): У меня уже года 4 жильё арестовано, а толку, выселить-то всё равно не могут, а если бы и могли, то мне бы уже явно не до алиментов было. Плачу, сколько могу, чтобы самому ноги от голода не протянуть, а долг всё равно растёт. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Имя любимое мое  (27.03.18 12:40): Поздравляю министра юстиции и лично премьера Гройсмана с полным отсутствием мозгов и планомерным уничтожении демографии Украины. Вместо того, чтобы платить алименты за счет государства, они закручивают гайки. При этом даже не думая о том,что у алиментщика может быть уже другая семья и там тоже дети. А Вас мои дорогие жители города призываю 100 раз подумать перед тем как официально оформлять свои отношения и заводить детей. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Ирония Судьбы  (27.03.18 12:35): Вот вам и присказка,- дети в радость, а не в тягость.. свет очей.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті