Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
21:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У ДніпроОДА нагородили призерів чемпіонату України з кікбоксингу

|«« «« »» »»|

У ДніпроОДА нагородили призерів чемпіонату України з кікбоксингу за версією WPKA. Вітальні листи та сувеніри отримали п’ятеро учасників військово-патріотичного клубу «Айдар».

«У 2017 році спортсмени Дніпропетровської області тільки на чемпіонатах Європи та світу завоювали понад 300 медалей, - розповів начальник управління молоді і спорту ДніпроОДА Олександр Пшеничников. – Вже є перші перемоги й у 2018-му. На чемпіонаті України кікбоксери Дніпропетровщини завоювали 22 нагороди».

Привезли медалі з всеукраїнського чемпіонату й вихованці вільногірського військово-патріотичного клубу «Айдар».

Діти здобули 6 золотих, 4 срібні та 2 бронзові медалі.

«Наш клуб існує буквально кілька років, та вже маємо, чим пишатися. Наприклад, вихованець клубу Денис Толкачов став чемпіоном світу з козацького двобою, - розповів тренер, командир окремого підрозділу ВПК «Айдар» Микола Білецький. - На останньому чемпіонаті України з кікбоксингу від нашого клубу виступали п’ятеро дітей. Було нелегко, конкуренція велика – близько 500 учасників зі всієї країни. Але спільними зусиллями ми впоралися».

Один із призерів – 12-річний Яков Хапров:

«Займаюсь спортом 2 роки. Кікбоксинг сподобався мені тим, що задіяні не тільки руки, як у боксі, а й ноги. Я вже брав участь у чемпіонаті світу з козацького двобою, там взяв «срібло». Неодноразово брав участь й у чемпіонатах України, - розповів Яков Хапров. - На чемпіонаті України було важко, адже потрапив не до своєї вагової категорії. Але все ж зміг вибороти друге місце».

«Я займаюся майже 2 роки. Обрала кікбоксинг випадково – влітку було нічим зайнятися і я вирішила спробувати. Мені сподобалося, стала їздити на змагання. Здобути медаль на чемпіонаті України було дуже приємно», - розповіла 13-річна Валерія Худякова.

Вже завтра юні спортсмени виїжджають на змагання до Харкова. Зі їх підсумками відберуть учасників чемпіонатів Європи та світу.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті