Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
05:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рятувальники продовжують відкачувати воду з підтоплених територій міста

Рятувальники продовжують відкачувати воду з підтоплених територій міста

У зв’язку з весняним потеплінням, а також істотних опадів, в ряді регіонів Дніпропетровської області виникла загроза підтоплень будівель. Рятувальники надають допомогу по відкачуванні ґрунтової води і талого снігу з окремих ділянок території.

Так, у місті Дніпро тривають роботи по відкачці води з подвір’їв приватних будинків по вулиці Бердянській Амур-Нижньодніпровського району.

1 квітня за чергову добу за допомогою мотопомпи «Honda WT-40X» відкачано вже близько 3456 кубічних метрів ґрунтових вод. Загалом з початку події відкачано 19000 кубічних метрів води.

Також продовжується відкачка води з будинків та подвір’їв приватного сектору по вулиці Заводська, Грінченка в Амур-Нижньодніпровському районі, де залишається підтопленою територія площею 960 квадратних метрів. Станом на ранок 1 квітня за допомогою пожежно-рятувального автомобіля, та мотопомп відкачано близько 5976 кубічних метрів води.

Крім цих адрес за чергову добу пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області були залучені ще у 12 випадках, в яких підтоплення вже вдалося ліквідувати.

Так по місту Дніпро ліквідовано підтоплення приватних будинків та подвір’їв загальною площею 390 квадратних метрів в Амур-Нижньодніпровському районі по вулицях Виноградна, Гагринська, Лаврова, Яна Гуса. Кількість відкачаної води складає 2266 кубічних метрів.

На теперішній час співробітники ДСНС продовжують ліквідацію наслідків танення снігу та підняття рівня ґрунтових вод на території міста Дніпро.

Gorod.dp.ua на Facebook.


марамоям  (02.04.18 08:15): лише жабам подобається в воді жити а людям то не пасує!!
давно б вже ті "райони" огородили дамбами і не робили щорічний цирк
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті