Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 14 червня 2024
05:32

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині судитимуть жінку, через яку згоріло понад 200 га лісу

На Дніпропетровщині судитимуть жінку, через яку згоріло понад 200 га лісу

Мешканка Першотравенська палила сміття з сухою травою, через що загорівся ліс.

Павлоградською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно місцевої мешканки за вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст.245 КК України (знищення лісових масивів).

Так, у серпні 2017 року жінка підпалила сміття з сухою травою, що знаходилось на подвір’ї її дачного домоволодіння, яке безпосередньо примикає до лісового масиву ДП «Павлоградський лісгосп». За напрямком сильного вітру вогонь розповсюдився на суху траву, через що вигоріло понад 200 га лісового масиву.

Через недбалість обвинуваченої, яка не передбачила можливості настання суспільно-небезпечних наслідків своїх дій, державі спричинено понад 220 тис грн шкоди.

Довідково: санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді штрафу від трьохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


прохожий  (10.04.18 21:59): Судить надо ветер - резко подул, но не туда. Халатности здесь нет - стихия... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Житель Днепра  (10.04.18 21:32): Опять пылают поля и леса Украины! Поджигатели-маньяки вышли на свой промысел. Да давно сажать надо за такое! Природы уже не осталось. Одни клещи по всем полям и лесам сидят и бареллиоз предлагают. Просто клещи быстро прячутся заранее и не страдают от пала, а страдают те, кто этих клещей ест (муравьи, ящерки)
.
Відповісти | З цитатою
Грибник  (10.04.18 15:53): Через несколько дней зажужжат бензопилы и подъедет техника. Відповісти | З цитатою
опять  (10.04.18 14:23): в смысле не предусмотрела???
законом запрещено ЖЕЧЬ МУСОР!!!
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті