Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 31 травня 2024
20:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Тиждень турботи про довкілля у Дніпрі: Вчителі міста зібралися на наукову конференцію щодо екологічної освіти

|«« «« »» »»|

19 квітня у Дніпрі в рамках тижня екології провели наукову конференцію «Екологічна освіта як засіб формування суспільно відповідальної людини». На захід запросили педагогів із різних шкіл міста. Учителі виступили з доповідями.

«Тут присутні педагоги, які мають екологічний профіль роботи, – викладають географію та біологію. Мета сьогоднішньої конференції – світоглядна робота з громадянами. І починаємо ми з нашого майбутнього – наших дітей. Вони житимуть вже в екологічно свідомому суспільстві. Найголовніше, щоб дитина розуміла, що вона є частиною екологічного середовища, живої природи, яку потрібно охороняти. Діти мають усвідомлювати, що кожен з них відповідальний за довкілля», – зазначив директор департаменту екологічної політики Дніпровської міської ради Павло Головаха.
Крім цього, під час наукової конференції вчителі та учні з різних навчальних закладів міста презентували свої проекти в рамках арт-інсталяції «Людина і сміття».

Одинадцятикласник Владислав Яловий каже, що оберігати навколишнє середовище так само важливо, як, наприклад, чистити зуби щодня:

«У нас дуже творча школа, всі люблять танці. Тому і наш проект для арт-інсталяції – досить творчий. Ми думаємо, що у нас вийшов Майкл Джексон. Ми використовували все, що було під рукою: папір, метал, дошки, фольгу. Працювали над скульптурою протягом двох днів. Якщо кожен хоч трохи піклуватиметься про довкілля, то спільними зусиллями ми зробимо світ кращим та чистішим».

Нагадаємо, цього тижня в місті розпочинається акція «Дніпро – простір чистоти». Перші суботники проведуть в усіх районах вже 21 квітня. Загалом акція з наведення порядку безстрокова, а найактивніші її учасники отримають приз від мера Бориса Філатова. На генеральне прибирання вийшли й комунальники. Вони очищають місто від піску, яким посипали дороги взимку, висаджують дерева та оновлюють дорожню розмітку.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті