Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 14 червня 2024
01:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі судитимуть двох патрульних, які побили водія HONDA CR-V та склали на нього підроблений адмінпротокол

У Дніпрі судитимуть двох патрульних, які побили водія HONDA CR-V та склали на нього підроблений адмінпротокол

Прокуратурою Дніпропетровської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно двох інспекторів Управління патрульної поліції міста Дніпра за перевищення службових повноважень.

Встановлено, що у липні 2017 року вказані патрульні, вступивши у попередню змову, безпідставно зупинили автомобіль HONDA CR-V та запропонували водієві вийти з авто та надати документи. На відмову останнього (чоловік розумів протиправність дій працівників правоохоронного органу) патрульні випустили йому в обличчя сльозогінний газ, після чого почали зі значною силою стискати йому шию.

Подавивши таким чином волю до супротиву, правоохоронці витягли потерпілого з авто, кинули на землю та нанесли близько 30 ударів по тулубу та голові.

З метою надання своїм незаконним діям законного вигляду та покращення показників у роботі, поліцейські умисно склали завідомо неправдивий офіційний документ - протокол про адміністративне правопорушення відносно чоловіка начебто за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння (незважаючи на наполегливі вимоги останнього пройти огляду у медичному закладі в присутності адвоката).

Наразі одного з патрульних судитимуть за скоєння злочинів, передбачених ч.2 ст.28 ч.2 ст.365, ч.2 ст.162 ч.1 ст.366, КК України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що супроводжувалось насильством, за попередньою змовою групою осіб; незаконне проникнення до іншого володіння, незаконне проведення в ньому огляду чи обшуку; службове підроблення;).

Його спільник обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.28 ч.2 ст.365 КК України.

Судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Карина  (09.03.20 20:20): Мой личный случай,патрули по бесприделу входили в мое жилье,преследовали и обворовывали,войдя в предварительный сговор,мерзкие черви..обокрали на сумму,внимание,100000 $ ,МАЛО того,мтр тела показало наличие множиства инородных тел(чипов) ,п...ы Відповісти | З цитатою
Добрый Моня  (04.05.18 22:53): Коллеги могли бы и заступиться за пацанов, если действительно по-беспределу торбят. Но не пошевелят и пальцем, ибо ссыкотно за себя. Потому не жалко- собакам собачья участь. Моня закончил. Відповісти | З цитатою
Элка  (27.04.18 19:58): А вот здесь я на стороне патрульных. Да патрульные часто превышают полномочия и делают служебные подлоги, но тут что-то подсказывает мне, что патрульные остановили нарушителя.

Неправы они только в том, что автомобиль эвакуировали--его можно было просто оставить там до тех пор, пока хозяин не протрезвеет. Но за это только выговор.
Відповісти | З цитатою
да уж  (26.04.18 19:32): о как дело перекрутили наши суды... Відповісти | З цитатою
Альоша  (26.04.18 16:08): Посилання не працюють, то таке... Ніхто ж не забороняє набрати в пошуці "У владельца джипа патрульные обнаружили удостоверение депутата облгосадминистрации на имя Герасимчука Сергея Сергеевича"
Вилізе стільки новин, що мама не горюй. А от відео з Ютуба зникло, з активістами і ютубом вміють працювати) Не здивуюсь, що за рік і поліцейські онбоарди десь зникли і пацани отримають як в старі добрі часи по повній за справведливість...
Відповісти | З цитатою
Алексей  (26.04.18 15:31): не одна из ссылок, указанных в комментариях уже не работает( Відповісти | З цитатою
Архив  (26.04.18 12:55): Вот оригинал статьи здесь же на городе:
https://web.archive.org/web/20171005174911/http://gorod.dp.u a/news/133350
По ходу реально дело перекрутили и собираются судить ребят, которые делали свою работу.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
хе-хе  (26.04.18 11:19): _https://dp.informator.ua/2017/07/02/pyanyj-deputat-na-dzhip e-ustroil-avariyu-i-soprotivlyalsya-politsii/
В Днепре мужчину с удостоверением Верховной Рады задержали с применением баллончика и наручников
Відповісти | З цитатою
читатель  (26.04.18 10:25): А вот как это событие показали сразу еще 02.07.17: http://prntscr.com/jaa93i ; ссылка на ту новость http://gorod.dp.ua/news/133350. Но она уже не открывается (ПОЧЕМУ-ТО).
Все-таки водитель, действительно, непростой депутат.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
СантаБарбара  (26.04.18 08:38): *идары полицаи Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті