Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 13 червня 2024
13:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Криничках капітально ремонтують дві вулиці, за які ніхто не брався десятки років

|«« «« »» »»|

Цьогоріч у Криничанському районі капітально відремонтують чотири дороги. Нині на двох з них – вулиці Спортивна та вулиці Відпочинку у Криничках – роботи вже на фініші.

Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Цьогоріч ми капітально відремонтуємо близько 130 доріг області. Це дорожнє покриття, за яке ніхто не брався десятки років. Чотири такі вулиці – у Криничанському районі», – сказав Валентин Резніченко.

Капремонт двох доріг у селищі Кринички – на фініші. Новенький асфальт вже уклали на вулиці Спортивна. На часі – облаштування узбіч.

«Тут дороги взагалі не було, багнюка… Своїми силами підсипали шлак. А тепер – євро дорога», – зазначив місцевий мешканець Віктор Коломоєць.

Роботи тривають і на вулиці Відпочинку. Фініш – за тиждень.

«Я поштар, було дуже важко працювати у цьому кварталі, він був найбрудніший. Бо дорога ґрунтова. Вулиця змінюється на очах. Тепер, мабуть, буду ходити у красивій спідниці та туфлях», – розповіла місцева мешканка Світлана Гриценко.

«Таке оновлення – уперше за роки незалежності. Ремонт цих вулиць був вкрай важливий, бо вони ведуть до лікарні, школи», – наголосив Криничанський селищний голова Ігор Лісовий.

Цьогоріч у Криничанському районі відремонтують ще вулицю Центральна у селищі Затишне та вулицю Кошового у селищі Божедарівка.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті