Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:47

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині судитимуть двох громадянок, які вербували жінок до зайняття проституцією

На Дніпропетровщині судитимуть двох громадянок, які вербували жінок до зайняття проституцією

Прокуратурою Дніпропетровської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно двох громадянок, які обвинувачуються у вербуванні молодих жінок для зайняття проституцією в Російській Федерації.

Встановлено, що у 2017 році 24-річна дівчина, вступивши у попередню змову з 46-річною приятелькою, з метою одержання стабільних незаконних прибутків, вербували жінок для подальшої їх сексуальної експлуатації на території Російської Федерації.

Використовуючи уразливий матеріальний стан дівчат, зловмисниці переконували їх у доцільності та вигідності зайняття проституцією, гарантували гідні умови мешкання, харчування, дотримання прав та інтересів, їх охорону та високу зарплату.

Таким чином обвинуваченим вдалося завербувати 7 молодих жінок віком від 19 до 29 років.

Крім того, під час проведення огляду автомобіля однієї з підсудних правоохоронними органами виявлено та вилучено 210 патронів, п’ять зарядів вибухової речовини «Тротил», дві 200-грамові тротилові шашки та інші боєприпаси, які жінка зберігала без передбаченого законом дозволу.

Наразі вона обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.149, ч.2 ст.303 та ч.1 ст.263 КК України (вербування, переміщення людини з метою експлуатації, з використанням уразливого стану особи, за попередньою змовою групою осіб, вчинене повторно; сутенерство; носіння та зберігання бойових припасів та вибухових речовин без передбаченого законом дозволу).

Її спільницю судитимуть за скоєння кримінального правопорушення за ч.2 ст.149 КК України.

Судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті