Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
17:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині судитимуть рибінспектора за підроблення документів

На Дніпропетровщині судитимуть рибінспектора за підроблення документів

Головний держінспекторскладав підроблені протоколи про адміністративні правопорушення, внаслідок чого двоє людей були змушені сплатити штраф.

Прокуратурою Дніпропетровської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно головного державного інспектора Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в області за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.366 КК України (службове підроблення).

Встановлено, що з грудня 2016 по червень 2017 рр вказаний громадянин, використовуючи службове становище всупереч інтересам служби з метою штучного нарощування показників у роботі, склав протоколи про адміністративні правопорушення, до яких вніс завідомо недостовірні відомості про нібито здійснення громадянами вилову риби забороненим знаряддям лову – сіткою. Вказані офіційні документи з підробленими підписами «порушників» у подальшому скеровано до суду.

Внаслідок умисних дій посадовця двоє потерпілих змушені були сплатити штраф. Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті