Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 11 травня 2024
05:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Волонтери Дніпропетровщини отримали відзнаки Президента України та Міноборони

|«« «« »» »»|

Волонтерам області вручили відзнаки Президента України та Міністерства оборони. Вони допомагали армії з перших днів АТО.

18 благодійників отримали відзнаку Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції».
«Коли розпочалась Революція Гідності та війна на Сході, моє життя кардинально змінилось. Відбулось переосмислення. Я точно зрозуміла, хто я така, в якій країні живу і чому хочу навчити своїх дітей. 2014-го ми активізувались цілим селом, підтримуємо наших хлопців і зараз. Відправляємо продукти на передову», – розповіла мешканка села Степового Слобожанської ОТГ, волонтерка Мирослава Рибалко.
Ще двох волонтерів нагородили нагрудним «Знаком пошани» Міністерства оборони України. Його отримали Ольга Жатовецька, яка займається ідентифікацією тіл загиблих воїнів АТО, та волонтер Вікторія Павлова. Медаллю «За сприяння Збройним Силам України» відзначили Ларису Борисенко.
«На початку лютого 2017 року у Мар’їнці я зустрілась з координатором проекту «ЕВАКУАЦІЯ 200». Розповіла, що маю спеціально навчену собаку, яка готова шукати загиблих. З того часу ми почали співпрацювати у Донецькій та Луганській областях», – сказала керівник Павлоградського пошуково-рятувального загону «Антарес» спілки самаритян кінологів України Лариса Борисенко.
Вручив нагороди – заступник голови ДніпроОДА Володимир Юрченко.
«Волонтери Дніпропетровщини підтримали державу у надважкий час. Їхній вклад – безцінний. Ми щиро дякуємо і пишаємось ними», – сказав Володимир Юрченко.
Загалом відзнаки Президента мають понад 500 волонтерів області.
Gorod.dp.ua на Facebook.


КРЫМ НАШ  (17.05.18 08:57): А В Крыму мост открыли, сам дядя Вова, об этом все СМИ украины молчат нечем нашей еврейской власти похвастаться. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті