Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
13:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Цього літа діти АТОвців відпочинуть у Данії, Австрії, Греції, Польщі та Бельгії

Цього літа діти АТОвців відпочинуть у Данії, Австрії, Греції, Польщі та Бельгії

Данія, Австрія, Греція, Польща та Бельгія готуються прийняти на відпочинок хлопчиків та дівчат із Дніпропетровщини. У безкоштовні літні канікули закордон відправляться діти учасників АТО.

Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Маємо подбати про якісний літній відпочинок для дітей – на цьому наголошує Президент України Петро Порошенко. Цьогоріч плануємо оздоровити близько 190 тисяч хлопчиків та дівчат із Дніпропетровщини. Вони відпочиватимуть у таборах та санаторіях в області та по всій Україні. Поїдуть й за кордон», - розповів Валентин Резніченко.
У закордонні канікули відправляться діти загиблих АТОвців або тих, хто був серйозно поранений на війні. До Данії поїдуть восьмеро хлопців та дівчат, до Австрії – п’ятеро, стільки ж – до Польщі, ще двоє – до Бельгії. Для них готують насичену програму. Діти не тільки розважаться, а й дізнаються історію цих країн, побувавши на екскурсіях.

«Ще 20 школярів відправляться до грецьких Салоників. Окрім дітей АТОвців, морським відпочинком насолодяться діти-сироти», - додав Валентин Резніченко.
ДніпроОДА разом з іноземними партнерами щороку відправляє дітей бійців АТО на відпочинок за кордон. Школярі вже побували в Хорватії, Німеччині, Литві, США, Данії.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті