Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
14:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Володимир Міллер: Дніпро повністю виконує свої зобов’язання щодо галузевого фінансування

Володимир Міллер: Дніпро повністю виконує свої зобов’язання щодо галузевого фінансування

Депутати Дніпровської міської ради під час засідання 34-ї сесії затвердили виконання міського бюджету за перше півріччя 2018 року.

За словами заступника міського голови, директора департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міськради Володимира Міллера, виконання міського бюджету свідчить – покладені на місто зобов'язання, у тому числі щодо фінансування захищених статей, серед яких й заробітна плата, стабільно виконуються.

«Загалом у дохідній частині виконання міського бюджету на цей рік ми йдемо за планом. Щодо видатків – традиційно більше половини коштів направляється на фінансування захищених статей бюджету (заробітної плати, оплати комунальних послуг, соціальні виплати). Понад 60% коштів йде на утримання соціально-культурної сфери», – розповів представник мерії.

За словами посадовця, у частині бюджетоутворюючих статей спостерігається позитивна тенденція збільшення надходжень від податків фізичних осіб. Крім того, є перевиконання статті по єдиному податку, що свідчить про зростання у місті кількості підприємців.

Заступник Бориса Філатова також наголосив:

«Дніпро живе в умовах дефіциту освітньої та медичної субвенцій. За таких обставин ці сфери вимушені фінансувати із міського бюджету. Наприклад, дофінансували галузь охорони здоров'я в частині придбання інсуліну для хворих на діабет», – додав Володимир Міллер.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ваше имя  (26.07.18 06:03): Что этот жил делает у власти? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті