Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
04:20

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Цьогоріч капітально відремонтували 14 доріг у Павлоградському районі

|«« «« »» »»|

У 2018-му Дніпропетровська облдержадміністрація капітально відремонтувала у Павлоградському районі 14 комунальних доріг. Як повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, за ці вулиці ніхто не брався десятиліттями.

«Відновлюємо інфраструктуру області. Акцент – на дорогах. Уперше за роки незалежності техніка заходить у невеличкі міста, селища та села. Нове покриття отримують «забуті» вулиці. Про асфальт там пам'ятають лише пенсіонери, наступним поколінням дісталися самі ями. Завдяки реформі децентралізації змінюємо ситуацію. Цьогоріч капітально ремонтуємо близько 130 комунальних шляхів», – сказав Валентин Резніченко.

«Плануємо за найближчі 2-3 роки відновити всі комунальні дороги області», – зазначив радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик.

Цьогоріч Дніпропетровська облдержадміністрація вже уклала новий асфальт на 14 вулицях Павлоградського району. Серед них – вулиця Пушкіна в селі Троїцьке.

«Були такі ями, що ходили у резинових чоботях після дощу. Зараз зробили добре», – сказала мешканка села Раїса Куцак.

З новим покриттям – і вулиця Калінова в селі Булахівка.

«Я тут 43 роки живу, була не дорога, а вічне болото. Радію, що зробили ремонт. Велика подяка», – сказав місцевий мешканець Станіслав Томіловіч.

Капремонт зробили також на вулиці Шевченка в Булахівці.

«Дорога була жахлива, сюди навіть швидка не могла заїхати. Зараз кардинальні зміни. Усі ганяють на роликах, велосипедах, мопедах. Дуже гарне покриття», – сказав місцевий мешканець Сергій Крикін.

Дорогу відремонтували і на вулиці Матросова в Булахівці.

«Дочекалися! Дітвори повно. І, наче, все село їздить по цій вулиці», – посміхається місцевий мешканець Олексій Бондарев.

Загалом цьогоріч на капремонт комунальних доріг із обласного бюджету виділяють рекордну суму – близько 1 млрд грн.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті