Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 2018 році у Дніпровському районі ремонтують більше 20 доріг

|«« «« »» »»|

У селі Балівка Дніпропетровська облдержадміністрація відремонтувала вулицю Українську. Цьогоріч у Дніпровському районі ремонтують понад 20 доріг, з новим покриттям – більше половини.

Про це повідомив голова облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«На Дніпропетровщині за три останні роки відремонтували майже півтисячі комунальних доріг. Комфортний і зручний простір для мешканців створюємо в кожному населеному пункті, незалежно від його розмірів», – акцентував Валентин Резніченко.

У селі Балівка Дніпровського району відремонтували вулицю Українську. За весь час свого існування вона знала тільки шлакове покриття.

«Вулиця була не дай Боже. Точніше, її зовсім не було. Якось їхала на велосипеді та й гепнулася – два ребра зламала, – пригадала місцева мешканка Марія Невідомська. – Зараз дорога – красота. Почуваєш себе, немов у місті».

Вулиця веде в центр населеного пункту, нею діти ходять до школи.

«Мої онуки живуть в місті. Тільки-но сказала, що заасфальтували вулицю, вони за скейтборди, ролики – і сюди. Гасають, не зупиниш», – посміхнулася мешканка вулиці Віра Петренко.

На новенькій вулиці влаштовує велосипедні перегони й десятирічний Ігор Непокритий.

«Раніше їздити цією вулицею було складно. Одного разу навіть шину пробив. Коли дорогу відремонтували, кататися прикольно. З вітерцем», – поділився хлопчик.

Ремонт вулиці – обласним коштом.

«Коли тільки-но очолив сільраду, мріяв засипати всі сільські вулиці шлаком. Аж нині на них укладають асфальт. Це небувала рідкість. Власним коштом виготовляємо проект – ДніпроОДА фінансує капремонт. Рухатися такою дорогою зручно і водіям, і пішоходам. Розмітка на ній – наче підведена призьба в хаті», – зазначив Балівський сільський голова Валерій Рижак.

У 2018 році на Дніпропетровщині обласним коштом оновлюють майже 130 доріг.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті