Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на лаві підсудних опинилася лікар, яка спричинила державі збитки у сумі понад 185 тис грн

У Дніпрі на лаві підсудних опинилася лікар, яка спричинила державі збитки у сумі понад 185 тис грн
фото из открытых источников

У Дніпрі на лаві підсудних опинилася лікар, яка спричинила державі збитки у сумі понад 185 тис грн.

Дніпропетровською місцевою прокуратурою №2 затверджено та направлено до суду обвинувальний акт відносно голови обласної медико-соціальної експертної комісії за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Встановлено, що вказана особа, діючи всупереч інтересам служби, підписала та видала рішення про встановлення громадянину 3 групи інвалідності, достовірно знаючи про відсутність у медичній документації підтвердження поставленому діагнозу. Внаслідок цього громадянин безпідставно отримав грошову допомогу з державного бюджету у сумі понад 185 тис грн.

Наразі судовий розгляд кримінального провадження триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.


не понял арифметики  (31.07.18 20:45): Пенсия по 3 группе 50% от обычной. Предположим , что она в месяц составила 1850 грн. За год 22200. Тетка кинула державу на 185 000. Это примерно 10 лет. А по тексту инвалид все получил. Вопрос: когда было совершено преступление? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
. . .  (31.07.18 20:31): вот вам и здрасьте-а те,кому положена инвалидность,благополучно записывают в ряды трудоспособных и никакая перекомиссия не помогает пакращення в действии!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті