Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Водний патруль виявив людину що рибалила в заборонений спосіб

Водний патруль виявив людину що рибалила в заборонений спосіб

Вночі 5 серпня під час патрулювання сумісно з рибінспектором річки Дніпро, неподалік села Воронове водний патруль помітив громадянина який ловив рибу.

Коли поліцейські наблизились до рибалки, то помітили жилкову сітку, яка є забороненим знаряддям лову. Сітка була довжиною понад 90 метрів.

До тенет рибалки встигли потрапити кілька рибин. За підрахунками рибінспектора загальна сума збитку склала приблизно 7500 гривень.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Синельниківського ВП. На цьому рибалку було закінчено, сітку і рибу вилучили, а правоохоронці зібрали матеріали для притягнення винуватця до кримінальної відповідальності за ст. 249 (Незаконне заняття рибним добувним промислом).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті