Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам’янському відкрилася масштабна фотовиставка

У Кам’янському відкрилася масштабна фотовиставка

Близько 400 робіт, 60 авторів. У Музеї історії міста Кам’янське відкрилася масштабна фотовиставка «Сучасність. Без купюр». Вона безкоштовна.

Про це повідомили в управлінні культури, національностей і релігій Дніпропетровської облдержадміністрації.
«Ця виставка – спільний проект ДніпроОДА, музею українського живопису Дніпра та Департаменту з гуманітарних питань Кам’янської міської ради. Чи не вперше за роки незалежної України, вона зібрала фотохудожників із усієї Дніпропетровщини. У талановитих, різнопланових фотографів є можливість продемонструвати власний погляд на життя, проілюструвати картинку «сучасної» України та світу», – повідомила начальник управлінні культури, національностей і релігій Дніпропетровської облдержадміністрації Наталія Першина.
Жодного поділу, градації чи конкретних вимог для учасників – лише професіоналізм! Гра світла й тіні, колір і чорно-біле звучання – миттєвості життя в одному кадрі. Це «Сучасність. Без купюр». Кожен із 60-ти авторів подав на виставку свої найулюбленіші, найяскравіші світлини, в яких пульсує історія, думка, емоція.
«Ми зібрали інформативні, життєстверджуючі, поетичні, філософські, медитативні, різножанрові та різнопланові фотошедеври», – говорить куратор виставки Олексій Шпак.
Серед авторів – фотографи Національної спілки фотохудожників України, фотомитці Дніпра, Кам'янського, Кривого Рога, Губиніхи, Новомосковська, Жовтих Вод та інших міст регіону. Крім того, виставка у Кам’янському доповнена серією робіт фотохудожника Павла Маменка.

Фотовиставка «Сучасність. Без купюр» вже побувала Дніпрі. В музеї історії міста Кам’янське вона працюватиме до 10 вересня 2018 року. Адреса: проспект Свободи, 39.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті