Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Розпочалося осучаснення дитсадка №2 у П’ятихатках

|«« «« »» »»|

Дніпропетровська облдержадміністрація розпочала капітальний ремонт дитсадка «Ластівка» у П'ятихатках. Уже оновили покрівлю, готують під утеплення фасад, на часі – внутрішні роботи.

Сучасні умови для понад 100 малюків мають створити до кінця 2019-го, наголосив очільник регіону Валентин Резніченко.

«Навчання дітей починається ще задовго до школи – у дитячому садочку. Тут малеча отримує перші життєві навички, розвиває творчі здібності. Умови виховання позначаються на світосприйнятті дитини. В дитсадках області створюємо комфортне середовище. Щорічно в них з'являється до 1,5 тисячі додаткових місць. Шість прогресивних дитсадків будуємо «з нуля», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

До сучасних вимог приводять дитсадок «Ластівка» у П'ятихатках. Цьогоріч він відсвяткував 55-річчя.

Найболючішою точкою дошкільного закладу була покрівля. Майже 20 років тому її пошкодив буревій. Дах підлатали, однак крізь нещільні отвори все одно просочувалася волога. Особливо бідкалися взимку: аби попередити перетворення снігу на воду, прибирали його з крівлі всім педколективом.

Оновлення садка – з початку липня. Підрядники вже замінили покрівлю, зараз ведуть фасадні та внутрішні роботи, утеплюють підвал, прокладають комунікації.

За словами будівельників, ремонт – з урахуванням сучасних технологій. Будівлю обладнають новітніми інженерними системами вентиляції, кондиціонування, теплопостачання та пожежної безпеки.

Групи розфарбують у яскраві кольори, оформлять казковими декораціями, облаштують зручними меблями.

«Це буде настільки красивий дошкільний заклад. Різнокольоровий, яскравий, підлога з підігрівом. Немов королівство «Ластівка», – сказала завідуюча дитсадком №2 Раїса Мельник.

Мирон Третяк виховувався в «Ластівці» чотири роки, тепер – випускник.

«Звичайно, шкода, що синочок вже закінчив дитсадок. Але ті, хто ходитиме сюди ще, будуть дуже задоволені. Тут стане набагато комфортніше й затишніше. Щиро радіємо, що відбувається такий ремонт», – розказала мати хлопчика Олена Третяк.

За проектом, оновлять й територію навколо дитсадка.

У закладі – чотири групи: одна ясельна та три дошкільні. У них виховуються 116 дітей.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Отдай монету, а не то я закрич  (16.08.18 13:04): Большэ похожэ не на осовременивание, а на освоение.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті