Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Уклали новий асфальт ще на чотирьох вулицях Солонянського району

|«« «« »» »»|

В Солонянському районі коштами обласного бюджету капітально відремонтували чотири дороги. Оновлені вулиці – з якісним асфальтом. На кожну – п'ятирічна гарантія.

Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Завдяки реформі децентралізації, на Дніпропетровщині капітально ремонтуємо дороги всередині населених пунктів. За три роки оновили майже 500 вулиць по всій області, нині реконструюємо ще близько 130», – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

В Солонянському районі цьогоріч коштами обласного бюджету оновили чотири дороги. З якісним покриттям – вулиця Кащеєва у селі Військовому.

«Ця дорога побудована ще в 70-ті роки минулого сторіччя. В місцевому бюджеті коштів для її капітального оновлення не було. Ми звернулись до облдержадміністрації за підтримкою – і вулицю оновили. Дуже вдячні. Тут проживає багато молодих сімей, дітей та пенсіонерів», – зазначила голова Військової сільської ради Олена Плахота.

Нова дорога тепер і в селі Микільське-на-Дніпрі. Її оновили – вперше в історії.

«Радості – до сліз! Діти катаються на велосипедах, мами з колясочками гуляють. Дощ пройшов, а ми можемо пройти спокійно, немає калюж та грязюки», – радіє мешканка Микільського-на-Дніпрі Лідія Пастушенко.

«Вулиця Кооперативна сполучає декілька основних вулиць та виходить до Дніпра», – сказав Микільський сільський голова Віталій Копильцов.

Капітально відремонтовані вулиці в селах Котлярівка і Павлівка.

«Після опадів тут завжди були калюжі. Тут мешкає багато дітей, в школу йти було не зручно поганою дорогою. А зараз наша вулиця відповідає своїй назві – вона дійсно нова. Після капремонту в нас усе ніби ожило!», – сказала мешканка вулиці Нова села Павлівка Любов Козінь.

Гарантія на капремонт – 5 років. Всі недоліки підрядники виправлятимуть власними коштами.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Чиновнег  (17.08.18 12:24): А куда ани старый асфальт дели? Нада разабрацца! Відповісти | З цитатою
когда?  (17.08.18 10:16): А с. Сурско Михайловка когда дождется ремонта дороги (трасса до Соленого, Никополя, Елизарово, Покровка - столько транспорта едет по этой дороге) асфальт как после бомбёжки. Обращались на прямую линию губернатора и в прошлом году и в этом - ответа нет. Даже не удосуживаются ответить на жалобы, хотя спрашивают и номер телефона и фамилию. Для чего создана телефонная линия губернатора? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
5  (16.08.18 16:48): Вот как можно "обустроить "асфальт? Где вы учились? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті