Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 02 червня 2024
12:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вперше козаки Дніпропетровщини продемонстрували бойові мистецтва під найбільшим в Україні Прапором

|«« «« »» »»|

Козаки з Чортомлицької Січі презентували показові виступи з бойового мистецтва для мешканців Дніпра. Вони продемонстрували козацьку завзятість у новоствореному сквері біля Історичного музею – під Державним Прапором-рекордсменом. Подивитися виступ могли усі бажаючі.

Продемонструвати козацьке бойове мистецтво до Дніпра приїхала команда з громадської організації «Чортомлицька Січ війська Запорозького низового».

Козаки з Нікопольського району вперше виступили під найбільшим в Україні Державним Прапором. Козаки билися голіручі зі зброєю в руках. В хід ішли шаблі, сокири.

З ініціативою організувати такий показовий виступ вийшла громадська організація «Кодацька паланка війська Запорозького низового» – Дніпропетровська облдержадміністрація її підтримала.

«Козак – це, перш за все, воїн, який захищає рідну землю. Члени нашої організації воювали на Сході, серед них багато добровольців, – зазначив Сергій Карноза. – Козаки бездоганно володіють прийомами рукопашного бою і завжди готові дати достойний відсіч ворогові».
Козацьке бойове мистецтво – справжнє видовище, що завжди привертає увагу глядачів.

Козацьке завзяття продемонстрував і наказний отаман Чортомлицької Січі Василь Тирса. Відчути себе справжніми козаками забажали і дітлахи, і їхні батьки.

Козаки виступили на реконструйованій Соборній площі. 2018-го там встановили найвищий в Україні флагшток з Державним Прапором України та найбільший Державний Прапор України, що височить над українським містом.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті