Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
18:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Сучасний освітній простір створюють для дошкільнят Миколаївки

|«« «« »» »»|

Сучасні умови навчання для понад 350 дітей села Миколаївка Новомосковського району створює Дніпропетровська облдержадміністрація. Там реконструюють опорну школу.

Нині роботи – у корпусі для дошкільнят. Підрядники вже замінили дах та вікна, утеплили фасад і облаштували комунікації. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Нині реконструюємо в області понад 30 шкіл. Оновлені навчальні заклади –теплі, із затишними кімнатами і оригінальним дизайном. Прагнемо, аби всі діти регіону навчались в європейських умовах, – розповів голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. – Нині реконструкція в Миколаївській початковій школі».

У Миколаївській опорній школі, що в Новомосковському районі, нині у розпалі капремонт корпусу початкових класів. Будівлю звели 1992-го року. Тепер її переобладнають для занять п'ятирічок.

«Після ремонту тут навчатимуться діти п'ятирічного віку – їх готуватимуть до вступу в школу. Це розвантажить наш місцевий садочок», - сказала директор Миколаївської опорної школи Надія Антоненко.

Капітальний ремонт розпочався у серпні 2017-го. Підрядники вже замінили дах, вікна, облаштували комунікації, утеплили фасад. У кімнатах – шпаклюють і фарбують стіни, облаштовують стелю.

Пізніше заклад обладнають сучасною технікою і комфортними меблями.

«Це вклад в майбутнє наших дітей. Вони мають право навчатися в гідних умовах», – сказала мама чотирьох дітей, мешканка Миколаївки Тетяна Соколенко.

Будівля розрахована на 80 дітей.

«Діти ще маленькі і в яскравих кімнатах вони будуть почувати себе набагато краще», – сказав учень 6-го класу Миколаївської школи Кирило Соколенко.

Осучаснять й основний корпус школи – там навчається 280 дітей.

Завершити всі роботи планують вже у 2019-му.

Gorod.dp.ua на Facebook.


доколе!!!  (06.09.18 12:55): доколе власти будут издеваться наз детьми, строить новые и ремонтировать старые детские сады и школы! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті