Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У 2018-му ремонтують в Покрові чотири вулиці

|«« «« »» »»|

Цьогоріч новий асфальт укладають на чотирьох вулицях Покрова. Зокрема, з якісним покриттям вже вул. Тикви та Горького. Наразі вздовж них облаштовують пішохідні доріжки.

Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

«На Дніпропетровщині капітально ремонтуємо шляхи, які не мали якісного покриття десятиліттями. За три останні роки відновили майже півтисячі комунальних доріг. Комфортні умови створюємо в кожному населеному пункті області», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

У Покрові вже з якісним асфальтом вулиця Григорія Тикви. Для армування фінального шару – спеціальна сітка, яка має мінімізувати появу розколин. Зараз підрядники прокладають пішохідні доріжки.

Через вулицю Тикви пролягає основний маршрут автівок, на ній – промислові підприємства, автовокзал та відділення поліції.

«Переїхала до Покрова три роки тому. Місто змінилося буквально на очах, – розказала місцева мешканка Юлія Іванова. – Вулиця Тикви була жахлива, ні пройти, ні проїхати. А тротуар – тільки назва. Зараз прогулюватися тут – одне задоволення. Проводити час на вулиці стало набагато приємніше».

Трансформувалася й одна з найстаріших вулиць міста – Горького. На проїжджій частині – нове покриття. Дорожники облаштовують тротуар.

На цій вулиці розташовані ДЮСШ, управління соціального захисту, дитсадки, цією дорогою мешканці прямують до центрального ринку.

«Вулиця Горького закладалася одразу після війни. З того часу не ремонтувалася і прийшла в занепад. Більше того, коріння великих тополь деформували пішохідні доріжки. Тепер вулицю не впізнати. Будемо звикати до нової, європейської», – поділилася мешканка Покрова Наталія Чорна.

Також у Покрові ремонтують провулки Алтайський і Павлова.

Цьогоріч на Дніпропетровщині обласним коштом капітально оновлюють майже 130 комунальних доріг.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті