Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
06:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Капітально відремонтували 9 сільських вулиць у Магдалинівському районі

|«« «« »» »»|

У 2018-му в Магдалинівському районі осучаснили дев'ять сільських вулиць. Загалом із початку року Дніпропетровська облдержадміністрація привела до ладу понад 110 комунальних доріг. Ремонт запланованих на цей рік 130 – вже на фініші.

Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

«Щороку беремо на себе зобов'язання привести до ладу майже півтори сотні сільських та міських вулиць. Це дороги, за які ніхто не брався не те що роками, а десятиріччями. У 2018-му зробили нове якісне покриття і на 9 вулицях у селах Магдалинівського району. Загалом із початку року вже капітально відремонтували понад 110 комунальних доріг», – зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

Вулиця Кооперативна у селі Котовка Магдалинівського району – одна з найдовших у населеному пункті. Протяжність – понад 2 км. На вулиці – більше 300 дворів. Асфальт поклали ще у 70-ті. З тих пір – жодного капремонту.

«Ями були страшні! Шкільний автобус у непогоду взагалі проїхати не міг. І дітворі – ані на веліку покататися, ані на роликах», – поскаржилася жителька вулиці Кооперативна Тетяна Дворник.

Дорогу відремонтували. Тепер вулиця із новим асфальтом та розміткою. Якісне виконання робіт – основна вимога Дніпропетровської облдержадміністрації до підрядника.

Не натішаться рівному покриттю й мешканці вулиці Степова в селі Очеретувате.

«Тут дороги не було. Як зробили ще за колгоспних часів, і більше ніхто не торкався. Яма на ямі. Суцільні потопи та «квашня» із талого снігу навесні. Боялися ступати на цю дорогу, – згадує мешканець вулиці Степова Микола Білоус. – Тепер у нас не дорога – мрія! Як на машині котишся, то навіть не чути. Ми й не сподівалися, що нам таке зроблять».

Капітально відремонтували й вулиці Квіткову в Жданівці та Шевченко – в Оленівці.

«Раніше дорога вся була в ямах та вибоїнах. Тепер нарешті тут рівний асфальт. Всі мешканці дуже вдячні облдержадміністрації за таке чудове покриття. Бачили, як сумлінно працювали ремонтники, – зробили все швидко й якісно», – зазначив Жданівський сільський голова Володимир Мамонов.

«Дякуємо за таку красиву дорогу! Ми всі дуже задоволені. Нарешті можна на велосипеді нормально проїхатися, і онуки ввечері виходять покататися на скейті та роликах», – поділилася мешканка вулиці Квіткова Тетяна Омелян.

Гарантія на якість відремонтованих вулиць – п'ять років.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті