Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
20:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Відомий письменник Гарік Корогодський зустрівся із сотнями шанувальників

|«« «« »» »»|

Він знає секрет, як витратити неіснуючий мільйон. Епатажне вбрання – та не менш оригінальні твори. Все це – про найхаризматичнішого письменника нашого часу Гаріка Корогодського.

Послухати «ексклюзивні» історії з життя літературної зірки з «перших вуст» до Дніпропетровської облдержадміністрації завітали сотні шанувальників. Творча зустріч подарувала містянам безліч емоцій та посмішок, розповіла радник голови ДніпроОДА Ольга Горб.

«Міжнародний книжковий форум «Book Space», що пройшов у Дніпрі, відкрив тисячам шанувальників літератури величезний світ книжок. А ще – подарував незабутні зустрічі із сучасними письменниками. Кожен автор – самодостатня яскрава особистість. Тож гості форуму могли досхочу насолодитися спілкуванням із улюбленими літературними зірками. Справжнім хедлайнером триденного форуму став харизматичний Гарік Корогодський», – зазначила радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ольга Горб.

Гарік Корогодський – відомий прозаїк, комерсант та філантроп. Він зустрівся зі своїми шанувальниками у ДніпроОДА. Поділився позитивними емоціями, цікавими історіями з життя та враженнями від форуму.

«Бував на різних книжкових форумах. Дніпровський – відрізняє душевна атмосфера та відсутність надлишкового пафосу. А ще – дуже привітні люди», – підкреслив Гарік Корогодський.

Письменник відкрив завісу й щодо власних творчих планів. У його задумах – ізраїльські оповідання. На питання, чи полюбляє сам читати, віджартувався.

«Звичайно, я читаю і в курсі всіх літературних новинок. Та останнім часом помітив – примушую себе взяти в руки книжку. Для письменника читання – дуже важкий процес. Відразу бачу всі «нерівності» у тексті й починаю редагувати», – поділився Гарік Корогодський.

Поспілкуватися із відомим письменником прийшли численні шанувальники його творчості та фанати неординарної особистості Гаріка Корогодського.

«Це дуже цікава людина. Гарік Корогодський не боїться бути самим собою. Він яскравий, самодостатній, – сказала учасниця зустрічі Тетяна Танюк. – Приваблює і його соціальна активність. Особисто мені дуже близька ідея клубу для пенсіонерів «Життєлюб», втілена Гаріком».

Зустріч завершилася цілим шквалом запитань із залу. Кожен охочий міг сфотографуватися на пам'ять із «зіркою» та отримати автограф.

«Цей книжковий форум – справжнє свято книги. А ще – можливість зустрітися «наживо» із самими авторами. Дуже поважаю людей, які пишуть книги, – поділився учасник Євген Текучев. – Гарік Корогодський досягнув багато чого власною працею. Тож не міг пройти повз таку цікаву зустріч».

«Космічний» книжковий форум « Book Space », що пройшов біля ДніпроОДА та в самій адмінбудівлі, зібрав під своїм «куполом» багато зірок. Серед гостей – відомі письменники, актори та вчені. Володимир Талашко, Ірена Карпа, Оксана Забужко, Сергій Плохій, Андре Рош.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Читатель  (02.10.18 17:25): Ни одной ценной мысли или чувства Гарик не продемонстрировал. Дешёвые истории, попытка развлекухи показали отношение к публике, как к дуре. Высокомерие и нетрадиционка аж сверкали. Разочаровал и подвёл нацию. Відповісти | З цитатою
София  (02.10.18 11:32): На подавляющем большинстве встреч с авторами было очень мало народу: полупустые залы. "Оригинальными" идеи Гарика могут казаться только тем, кто действительно мало читает, тем более серьезной литературы, а более падок на разноцветные ботинки... Відповісти | З цитатою
жорик  (01.10.18 20:49): хуцпа ряжена Відповісти | З цитатою | Обговорення: 3
Я  (01.10.18 20:15): Умный чертяка. Удачи Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
фу  (01.10.18 18:21): Жаль, что только такие сюда и едут. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті