Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
17:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У дніпровському будинку зі сторічною історією вперше за останні 30 років зробили ремонт під'їзду

|«« «« »» »»|

У Дніпрі тривають поточні ремонти під’їздів. Так, у будинку № 34Г на проспекті Дмитра Яворницького вперше за 30 років відремонтували під’їзд та готуються до заміни покрівлі.

«Наш будинок побудований ще у 1903 році. А я тут мешкаю близько 50 років. Останній поверховий ремонт робили років 30 тому, а такий масштабний, як зараз, на моїй пам’яті вперше. Ми зверталися до різних інстанцій, але результату – нуль. Тож ми пішли на прийом до мера Бориса Філатова – результат ви бачите самі. Нам замінили каналізацію, водовід, відремонтували під’їзд», – каже місцева мешканка Ганна Білокінь.
Також на просп. Дмитра Яворницького зробили ремонт під’їздів у будинку № 30.

«У цих житлових будинках було проведено поточний ремонт під’їздів із заміною вікон на енергоощадні. Також виконані роботи з ремонту мощення. Зараз триває підготовка до заміни покрівлі у будинку за адресою: проспект Дмитра Яворницького, 34Г», – розповіла заступник начальника управління з ремонту житлового господарства – начальник відділу технічного нагляду за поточним ремонтом департаменту житлового господарства міськради Дніпра Юлія Юнаш.
За словами представниці мерії, у 2018 році було заплановано ремонти під’їздів за 107 адресами. Загальна вартість оновлення – 22 млн грн. 88 під’їздів вже відремонтовано.
Gorod.dp.ua на Facebook.


вася  (03.10.18 08:19): Бля, а скільки таких підїздів у дніпрі? Відповісти | З цитатою
Роман А  (03.10.18 06:33): А на каком основании за частично мой деньги (бюджет) чинят лифты, делают ремонт в подъездах и перекрывают крыши каким-то совместным собственникам многоквартирных домов??? У них есть ОСББ или ЖЕКи или сборище попрошаек, и они обязаны САМИ И ЗА СВОИ СОБРАННЫЕ ДЕНЬГИ обслуживать и ремонтировать свое жилье. Как жилье, так это моя собственность, а как ремонты и лифты, так чините нам за счет всего народа??? А почему тогда нет ни одного случая выполнения ремонта в частных домовладениях??? Мне тоже нужен ландшафтный дизайн и ремонт двора а также сделать лифт на второй этаж. Или такое таки делают индивидуальным домовадельцам за бюджетные деньги только чинушам из обл и горсовета??? Відповісти | З цитатою
печаль  (02.10.18 22:43): А у меня дом с 60-летней историей. Видать еще 40 лет ждать ремонта... Відповісти | З цитатою
Горожанин  (02.10.18 20:21): Это даже не текущий. Просто шаманят... Відповісти | З цитатою
F  (02.10.18 17:07): Как пел Высотский холода холода так и тут провода провода Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті